Szellemtanya

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Legend of Lucy Keyes
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
93 perc
imdb_icon értékelés:
4.8
Kategória:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Julie Delpy (Jeanne Cooley), Brooke Adams (Samantha Porter), Mark Boone Junior (Jonas Dodd), Charley Broderick (Bob Greenwood (as Charlie Broderick)), Ken Cheeseman (Bud Travers), Jamie Donnelly (Gretchen Caswell), Michele Greene (Sheila Travers), Tom Kemp (Chief Kemper), Justin Theroux (Guy Cooley), Frank T. Wells (Gus Jasper), Bates Wilder (Deputy Officer), Cassidy Hinkle (Lucy Cooley), Rachel Harker (Martha Keyes), Anna Friedman (Lucy Keyes), Kathleen Regan (Molly Cooley)
Megtekintések:
181 (162)
Leírás:
A hatéves Lucy Keyes titokzatos körülmények között eltűnik. Anyja a hiábavaló kutatás során teljesen beleőrül a veszteségbe. A helyiek biztosak benne, hogy szelleme azóta sem tudott megnyugodni, és halála után is itt bolyong a birtokon, és a lányát keresi. A szellem lakta házba hosszú idő után új család költözik. A Jeanne (Julie Delpy) és Guy Cooley (Justin Theroux) kisebbik lánya épp hat éves és szintén Lucynak (Cassidy Hinkle) hívják. Egy éjszaka felhangzik a kísérteties hívó kiáltás, s a megrémült család rájön, hogy a szóbeszéd valóság, és kislányuk, Lucy veszélyben van.

Hozzászólások

2019-01-15 15:15:13 - hzoli4 Hát aki ennek a magyar címet adta igen csak beindulhatott a fantáziája , hogy még köszönő viszonyban sincs az eredetivel. De ezen már meg se lepődik az ember . :)

2019-01-15 14:13:14 - Julie Delpy-rajongóknak, ha nem is kötelező darab, de adhat valamit. Amúgy meg teljességgel felejtős, sablonos tucatfilm...