Hair

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1979
Játékidő:
121 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Kategória:
Rendező:
Claude:
Berger:
Hud's Fiancee:
Sheila's Aunt:
Fenton:
Steve:
Woof:
Sheila's Father:
Jeannie:
Berger's Father:
Sheila's Uncle:
Lady in Pink:
Berger's Mother:
The General:
Vietnamese Girl:
Sheila's Mother:
Szereplők:
Beverly D'Angelo (Sheila), Beverly D'Angelo (Sheila Franklin), John Savage (Claude), John Savage (Claude Hooper Bukowski), Treat Williams (Berger), Treat Williams (George Berger), Cheryl Barnes (Hud's Fiancee), Agness Breen (Sheila's Aunt), Richard Bright (Fenton), Miles Chapin (Steve), Miles Chapin (Steve Wright), Don Dacus (Woof), Charles Denny (Sheila's Father), Annie Golden (Jeannie), Annie Golden (Jeannie Ryan), Herman Meckler (Sheila's Uncle), Charlotte Rae (Lady in Pink), Nicholas Ray (The General), Fern Tailer (Sheila's Mother), Dorsey Wright (Hud), Dorsey Wright (Lafayette aka Hud)
Megtekintések:
595 (392)
Leírás:
Az volt a Vízöntő kora. Az volt az önfeledt szabadság, a tánc, a dal és az LSD kora. De az volt a vietnámi háború kora is. A felesleges katonásdié és az értelmetlen, kegyetlen halálé... Egy vidéki srác megkapja a behívóját, és a sorozásra New Yorkba utazik. Aztán meglát egy gyönyörű lányt lóháton, akibe talán beleszeretne, ha a legkisebb esélye is volna rá, hogy még egyszer találkozzanak. Új barátai erről egészen másképpen vélekednek. A hippiknek semmi sem lehetetlen: az ő életüket más törvények irányítják, kizárólag olyanok, melyeket saját maguk hoztak. Így kezdődik a film, melyre mindenki olyan szívesen emlékszik. Berger, Claude, Sheila és a többiek története nem csak egy korszakról és egy generációnak szól: örök klasszikussá vált. A virág-korszaknak vége, de ez a film újra és újra képes meggyőzni nézőit, hogy volt benne valami, ami remélhetőleg nem múlik el.

Elérhető megtekintő linkek: 21

Hozzászólások

2020-09-26 19:16:06 - Anolin Több mint 40 éve készült remek filmet, azt hiszem még a moziban láttam a nyolcvanas években. Egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet. Segítségével…
Az adatlap BDRip-HD feltöltésekkel frissült, szinkronosan és feliratosan is. Mind a két változatban a dalszövegek magyar égetett felirattal nyújt maximális élményt a filmhez.

2020-06-07 23:27:06 - Darkness 1 Mindig is érzelmes lettem, mikor hallgattam ezt a zenét youtubon, tetszik persze, bevallom, soha nem néztem a filmet, hát most már tudom, miért, tetszik annyira, bár korábban megnéztem volna 10/10

2020-02-01 01:26:59 - nagypetyem 1 Óriás az óriások mellett!
Hatalmas történet, zene és önfeláldozás.

2020-01-29 19:00:59 - opensubtitler01 2 Alap és kötelező! Aki valamit is ad magára, az ellene megy a konzervatív begyöpösödött, a vallás és a pénz bűvöletében élő, az oktatást és a szellemi fejlődést elnyomó kormányoknak! Én is örökké hippi vagyok!