A bátorság emberei

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Courageous
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
130 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Kevin Downes (Shane Fuller), Alex Kendrick (Adam Mitchell), Rusty Martin (Dylan Mitchell), Ken Bevel (Nathan Hayes), Amberly Marquard (Lady 2 at Wreck), Renee Jewell (Victoria Mitchell), Robert Amaya (Javier Martinez), Ben Davies (David Thomson), Taylor Hutcherson (Jade Hayes), Matt Hardwick (Antoine), T.C. Stallings (T.J), Lauren Etchells (Emily Mitchell), Angelita Nelson (Carmen Martinez), Eleanor Brown (Kayla Hayes), Kaleb Bevel (Baby Hayes), Ashley Mclearn (Lady 1 at Wreck), Bryan Barnes (Ambulance Driver), Kristi Cheshire (Ambulance Driver)
Megtekintések:
993
Leírás:
Adam Mitchell és Nathan Hayes rendőrtiszt, valamint a partnereik remekül végzik a dolgukat. Nap mint nap a legkülönfélébb veszéllyel néznek szembe, az igazi kihívás azonban otthon várja őket. Amikor hazatérve találkoznak a gyermekeikkel, nap mint nap kénytelenek beismerni, hogy nem tudnak megbirkózni az apaság feladatával. Minden vágyuk, hogy jó kapcsolatot alakítsanak ki a gyerekeikkel, ám azok mégis egyre jobban eltávolodnak tőlük. Amikor bekövetkezik a tragédia, a férfiak kénytelenek szembenézni a félelmeikkel, a végzetükkel.

A film keresése videán Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 9

Hozzászólások

2021-12-29 18:50:15 - Katina Nekem sok ez a vallási mizéria, és túl szélsőségesen (már-már gyermekien bugyután) ábrázolja a jót és a rosszat. De a humora nagyon megkapó, szerethető, és az alapgondolat mindenképpen fontos.
Köszönöm a munkátokat!