Hangosan dobogó szívek

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Hearts Beat Loud
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
97 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Toni Collette (Leslie), Blythe Danner (Marianne Fisher), Ted Danson (Dave), Nick Offerman (Frank Fisher), Jeff Tweedy (Jeff Tweedy), Alex Reznik (Professor Berg), Jesse Patch (Record Customer), Quincy Dunn-Baker (Ryan), Michael Abbott Jr. (Emcee (voice)), Will Rogers (Joe), Linda Lee McBride (Callie), Kim Ramirez (Female Officer), Kiersey Clemons (Sam Fisher), Rafael Poueriet (Officer Johnson), Sasha Lane (Rose)
Megtekintések:
768 (623)
Leírás:
A rendszerint legalább bajuszt, de gyakran szakállat is hordó Nick Offerman egy zseni, egy kultikus jelenség, különösen azóta, hogy a FIDLAR nevű banda videóklipjében egy egész várost hugyozott körbe. A Városfejlesztési osztály krónikus munkakerülő főnökeként megismert színész rendszerint morcos, antiszociális vagy más módon hibbant figurákat játszik, de most egy teljesen más filmben vállalt főszerepet. A Hearts Beat Loud (Hangosan dobogó szívek) az idei Sundance Filmfesztivál egyik legzajosabb sikere volt, és várhatóan az év egyik legszívmelengetőbb filmje lesz.

Elérhető megtekintő linkek: 11

Hozzászólások

2019-02-15 11:10:26 - Katina Igen, ez egy életkép. Nagyon érzelmes és magával ragadó. Legalábbis engem megfogott. Köszönöm!

2019-01-25 23:24:01 - ruben89 Szuper film azoknak, akik szeretik az életszerű filmeket, a drámát és a zenét. Ha ez a három megvan, akkor már tetszeni fog. Nekem nagyon bejött!