Vicces fickó

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Funny Man
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1994
Játékidő:
93 perc
imdb_icon értékelés:
4.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Christopher Lee (Callum Chance), Ed Bishop (Card Player), Pauline Black (The Psychic Commando), Rhona Cameron (Thelma Fudd), John Chancer (Card Player), Matthew Devitt (Johnny Taylor), Harry Heard (Harry Taylor), Jamie Heard (Jammie Taylor), Tim James (The Funny Man), Ingrid Lacey (Tina Taylor), George Morton (The Crap Puppeteer), Barnaby North (The Waiter), Bob Sessions (Card Player), Jana Shelden (The Nurse), Chris Walker (The Hard Man), Steve Wright (Radio 1FM DJ), Benny Young (Max Taylor)
Megtekintések:
454
Leírás:
Funny Man (1994) Egy gazdag, de kábítószerfüggő zenei producer, Max Tailor egy este szerencsés volt. Kártyajátékban nyert egy öreg, hatalmas angol házat egy titokzatos úrtól, Collummontól. Max rögtön eldöntötte, hogy feleségével és két gyerekével odaköltözik. A ház szemrevételezésekor azonban rábukkan egy titokzatos játékteremre, aminek a közepén egy nagy rulettasztal található. A rulettasztalon csak két lehetőség van, nyersz nagy vesztesz. Max megpörgeti a rulett kerekét, de veszít és felébreszt egy furcsa kinézetű törpe emberkét.

Elérhető megtekintő linkek: 11

Hozzászólások

2018-12-30 20:21:36 - bedeistvanbenjamin 1 Hát én beszartam,behugyoztam ezen a faszin,v. manó,v. kobold,nem tom,de nekem nagyon bejött.A többi színész marha amatőr volt és fás amikor 1edül,v. 1ütt voltak.1edül akkor voltak viccesek kicsit amikor a faszival dumáltak és utána szépen feldobták a bakancsot,de a néger csaj még akkor se,az inkább csak rohadt idegesítő volt az egészbe,na jó amikor bementek a házba volt 1 jó elszólása,de ennyi.Fura h. ebből csak ez az 1 rész készült,kár. 10/10