Egy nyugodt éj

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
In Quiet Night
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1998
Játékidő:
100 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Lukas Haas (Russell), James DuMont (Mike), Harold Ayer (Judge), Roman Cisneros (Felix), Chappy Hardy (First bailiff), Tom Irwin (Dr. Leonard Wolcott, Dinah's father), Tom Irwin (Dr. Leonard Wolcott, Dinah's father), Alexandra Kyle (Dinah Wolcott), Julian McMahon (Hayes), Joseph G. Medalis (Sparks), Lynet Morrow (Court reporter), Colleen Quinn (Isabel), Claire Rankin (Joey Amos), Olivia Rosewood (Alicia), Kimberly Scott (Vinette), Joe Spano (Gold), Arnie Starkey (Cashier), Rick Zumwalt (Prisoner), Tom Rickman (Detective)
Megtekintések:
233
Leírás:
Ha a törvény nem tud megvédeni egy gyereket az őt szexuálisan zaklató apjától, akkor ki? Joey Amos nemszeretem munkája Los Angeles belvárosában bíróság elé állítani a pedofil apákat. Amikor a 7 éves Dinah Wolcott a tanúk padjára lép, hogy apja, a neves sebész ellen tanúskodjon, Joey élete örökre megváltozik. A tárgyaláson Dinah képtelen apja szemébe nézni, és ellene tanúskodni. Az utolsó pillanatban megváltoztatja vallomását. Apját felmentik, és ezzel lehetetlen helyzetbe sodorja magát. Haza kell mennie azzal az emberrel, aki megerőszakolta. Apja iránti félelmében elrejtőzik Joey kocsijában. Amikor az ügyvédnő felfedezi, könyörög, hogy védje meg. Szembeszegülve a törvénnyel Joey és Dinah megszökik. Az ügyvédnőt az apa emberrablással vádolja. A szökevényeket végül egy jóképű fiatal sheriff veszi oltalmába, aki szintén súlyos titkokat őriz. Elviszi őket egy varázslatos, rég elfelejtett kaliforniai farmra. A lánya utáni eszeveszett hajsza során Dr. Wolcott és pribékje eljutnak az erdőbe, ahol a lebilincselő történet meglepő fordulatot vesz.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Egy.nyugodt.ej.1998.DVDRip-SYS 1.64 GB 2024-01-09
15:33:33
Elérhető megtekintő linkek: 9

Hozzászólások

2018-12-26 17:19:13 - GRIFF "Ha a törvény nem tud megvédeni egy gyereket az őt szexuálisan zaklató apjától, akkor ki? Joey Amos nemszeretem munkája Los Angeles belvárosában bíróság elé állítani a pedofil apákat. Amikor a 7 éves Dinah Wolcott a tanúk padjára lép, hogy apja, a neves sebész ellen tanúskodjon, Joey élete örökre megváltozik. A tárgyaláson Dinah képtelen apja szemébe nézni, és ellene tanúskodni. Az utolsó pillanatban megváltoztatja vallomását. Apját felmentik, és ezzel lehetetlen helyzetbe sodorja magát. Haza kell mennie azzal az emberrel, aki megerőszakolta. Apja iránti félelmében elrejtőzik Joey kocsijában. Amikor az ügyvédnő felfedezi, könyörög, hogy védje meg. Szembeszegülve a törvénnyel Joey és Dinah megszökik. Az ügyvédnőt az apa emberrablással vádolja. A szökevényeket végül egy jóképű fiatal sheriff veszi oltalmába, aki szintén súlyos titkokat őriz. Elviszi őket egy varázslatos, rég elfelejtett kaliforniai farmra. A lánya utáni eszeveszett hajsza során Dr. Wolcott és pribékje eljutnak az erdőbe, ahol a lebilincselő történet meglepő fordulatot vesz."