Avatar

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
162 perc
imdb_icon értékelés:
7.8
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine), Giovanni Ribisi (Parker Selfridge), CCH Pounder (Mo'at (as Carol Christine Hilaria Pounder)), CCH Pounder (Moat), Stephen Lang (Colonel Miles Quaritch), Laz Alonso (Tsu'tey), Matt Gerald (Corporal Lyle Wainfleet), Scott Lawrence (Venture Star Crew Chief), Joel David Moore (Norm Spellman), Michelle Rodriguez (Trudy Chacón), Zoe Saldana (Neytiri (as Zoë Saldana)), Zoe Saldana (Neytiri), Wes Studi (Eytukan), Jason Whyte (Cryo Vault Med Tech), Sam Worthington (Jake Sully), Sean Anthony Moran (Private Fike), Dileep Rao (Dr. Max Patel)
Megtekintések:
4,646 (2,577)
Leírás:
Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na`vik az emberhez hasonló faj - de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania.

erotikus munka

Elérhető megtekintő linkek: 38

Hozzászólások

2020-12-18 00:15:57 - Anolin Az adatlap BDRip.10bit-HD feltöltésekkel frissült, szinkronosan (Kiegészítő felirattal) és feliratosan is.
10bit=Szebb szín visszaadás.

2020-12-17 22:43:51 - unalmas 1 Olyan furcsa, hogy már több, mint 10 éves film...

:love:

2019-10-26 16:18:58 - Anolin 1 A szinkronos letöltő link, 3D rendszerhez! (6GB)