A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
137 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Jack Sparrow:
Society Lady:
Barbossa:
Angelica:
Prime Minister Henry Pelham:
Salaman:
Készítők:
Groves:
King George:
Lord John Carteret:
Rendező:
Gibbs:
Blackbeard:
Captain Teague:
The Spaniard:
Gillette:
Philip:
Szereplők:
Johnny Depp (Jack Sparrow), Geoffrey Rush (Barbossa), Penélope Cruz (Angelica), Roger Allam (Prime Minister Henry Pelham), Greg Ellis (Groves (as Greg Ellis)), Greg Ellis (Groves), Stephen Graham (Scrum), Richard Griffiths (King George), Anton Lesser (Lord John Carteret), Kevin McNally (Gibbs (as Kevin R. McNally)), Kevin McNally (Gibbs), Ian McShane (Blackbeard), Keith Richards (Captain Teague), Óscar Jaenada (The Spaniard (as Oscar Jaenada)), Óscar Jaenada (The Spaniard), Damian O'Hare (Gillette), Astrid Bergès-Frisbey (Syrena), Astrid Bergès-Frisbey (Syrena (Mermaid)), Sam Claflin (Philip)
Megtekintések:
2,913 (1,743)
Leírás:
Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe bújik az akciódús történetben, mely igazságról, cselszövésekről, az ifjúságról és a halálról mesél. Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő (Penelope Cruz), elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne`s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll (Ian McShane) kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

Elérhető megtekintő linkek: 28

Hozzászólások

2021-05-02 16:15:44 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Ez ismét jó volt, akár az első rész, ha nem számítjuk, hogy Orlando Bloom és Keira Knightley sajnos nem szerepelt benne