A csajok bosszúja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Other Woman
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Carly Whitten:
Frank:
Rendező:
Kate King:
Security Guard:
Woman at Deli:
Fernando:
Busboy:
Készítők:
Waitress:
Woman Buying Coffee:
Lydia:
Woman in Restroom:
Amber:
Receptionist:
Raven-Haired Beauty:
Szereplők:
Cameron Diaz (Carly Whitten), Don Johnson (Frank), Leslie Mann (Kate King), John 'B.J.' Bryant (Security Guard), Nikolaj Coster-Waldau (Mark King), David Thornton (Nick), Victor Cruz (Fernando), Alyshia Ochse (Cece), Taylor Kinney (Phil), Kenneth Maharaj (Busboy), Madison McKinley (Waitress), Nicki Minaj (Lydia), Kate Upton (Amber), Chelsea Turnbo (Receptionist), Olivia Culpo (Raven-Haired Beauty)
Megtekintések:
2,332 (1,185)
Leírás:
A bosszú útjai kiismerhetetlenek. És nagyon szórakoztatóak. Amikor egy boldog párkapcsolatban addig sosem kételkedő nő (Cameron Diaz) rájön, hogy a szerelme kettős életet él, és ő csupán másodhegedűs, különös ötlete támad. Megkeresi a másik nőt, és vele (Leslie Mann) együtt terveli ki, miképpen emlékeztessék a hűtlen férfit (Nikolaj Coster-Waldau) arra, hogy a kettőnél jobb az egy. A terv része egy harmadik nő: egy igazi, ellenállhatatlan bombázó is (Kate Upton).

Elérhető megtekintő linkek: 47

Hozzászólások

2018-06-24 13:58:03 - Katina Irtó jókat mulatok ezen a filmen, akárhányszor nézem meg. Nem vagyok oda Cameron Diaz-ért, de ebben még ő is elviselhető.