Halálos iramban: Ötödik sebesség

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Fast Five
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
130 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Dominic Toretto:
Fusco:
Wilkes:
Zizi:
Han:
Rendező:
Tej:
Macroy:
Elena:
Vince:
Roman:
Brian O'Conner:
Santos:
Gisele:
Szereplők:
Vin Diesel (Dominic Toretto), Joaquim de Almeida (Reyes), Jordana Brewster (Mia), Fernando Chien (Wilkes (as Fernando F. Chien)), Fernando Chien (Wilkes), Michael Irby (Zizi), Dwayne Johnson (Hobbs), Sung Kang (Han), Ludacris (Tej (as Chris 'Ludacris' Bridges)), Ludacris (Tej), Elsa Pataky (Elena), Matt Schulze (Vince), Tyrese Gibson (Roman), Paul Walker (Brian O'Conner), Tego Calderon (Leo), Don Omar (Santos), Gal Gadot (Gisele)
Megtekintések:
4,351 (2,519)
Leírás:
Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét, hogy elnyerjék szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit csapatukat, a cinkosok jól tudják, hogy az egyetlen esélyük arra, hogy örökre kiszálljanak, az, ha szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki ki akarja nyírni őket. Ám nem csak ő van a nyomukban. A kemény szövetségi ügynök, Luke Hobbs sosem hibázza el a célt. Amikor feladatául kapja, hogy találja meg Domot és Briant, ő és kommandós egysége teljes gőzzel üldözni kezdik hőseinket. De miközben az emberei átszáguldanak Brazílián, Hobbs rájön, hogy nem tudja szétválasztani a jó fiúkat a rosszaktól. Így hát az ösztöneire kell bíznia magát, hogy sarokba szoríthassa zsákmányait, mielőtt valaki más ejti őket.

Elérhető megtekintő linkek: 41

Hozzászólások

2021-06-08 22:34:42 - ricsicsi 1 1 Köszönjük a feltöltést!Ez a rész már egy erős közepes szerintem a korábbi részekhez képest.

2019-01-02 22:12:51 - Superman20002 2 1 Jo lett