Rob Roy

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1995
Játékidő:
139 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Szereplők:
John Hurt (Montrose), Liam Neeson (Rob Roy), Tim Roth (Cunningham), Eric Stoltz (McDonald), Jessica Lange (Mary), Jason Flemyng (Gregor), Brian Cox (Killearn), Gilly Gilchrist (Iain), David Hayman (Sibbald), Andrew Keir (Argyll), Gilbert Martin (Guthrie), Vicki Masson (Betty), Karen Matheson (Ceilidh Singer), Brian McArthur (Ranald), Brian McCardie (Alasdair), Myra McFadyen (Tinker Woman), David Brooks Palmer (Duncan), Ewan Stewart (Coll)
Megtekintések:
880
Leírás:
Zord tél köszönt a skót fennsíkon élő klánokra. Rob Roy kénytelen ezer fontot kölcsönkérni Montrose márkitól, hogy átvészelhesse az embereivel a kemény hideget. A gonosz márki azonban sötét tervet sző. Rob Royt kirabolják, ráadásul Montrose bizalmasa megtámadja a házát, megerőszakolja a feleségét, és leöli az állatait. Így a férfi nemcsak adós marad, hanem a becsülete is odavész. A dühös Rob Roy bosszúért liheg. Útonállóként küzd a becsületéért, közben a skótok között nagy hírnévre és tiszteletre tesz szert.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Rob.Roy.1995.BDRip.x264.HuN-Nimphas 1.25 GB 2023-09-26
21:04:26
Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2018-12-06 09:14:34 - Kla1969 Openload-on fent lesz? Mert ezt samsung tévén nem tudom megnyitni.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!