Az éhezők viadala

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Hunger Games
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
142 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Haymitch Abernathy:
Caesar Flickerman:
Készítők:
Rendező:
Seneca Crane:
Effie Trinket:
Venia:
Registration Woman:
Claudius Templesmith:
Hob Vendor:
Katniss' Mother:
Peacekeeper #2:
Peeta Mellark:
Peacekeeper #1:
Peacekeeper #3:
Katniss Everdeen:
Peeta's Mother:
Gale Hawthorne:
Primrose Everdeen:
Propaganda Film Tribute:
Szereplők:
Stanley Tucci (Caesar Flickerman), Wes Bentley (Seneca Crane), Elizabeth Banks (Effie Trinket), Rhoda Griffis (Registration Woman), Sandra Ellis Lafferty (Hob Vendor (as Sandra Lafferty)), Sandra Ellis Lafferty (Hob Vendor), Paula Malcomson (Katniss' Mother), Anthony Reynolds (Peacekeeper #2), Josh Hutcherson (Peeta Mellark), Dwayne Boyd (Peacekeeper #1), Judd Lormand (Peacekeeper #3), Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Raiko Bowman (Peeta's Mother), Liam Hemsworth (Gale Hawthorne), Willow Shields (Primrose Everdeen), Sandino Moya-Smith (Propaganda Film Tribute)
Megtekintések:
2,469 (1,455)
Leírás:
" A The Hunger Games eredetileg Suzanne Collins ifjusági sci-fi-kaland regény-trilógiájának első kötete, ami 2008-ban jelent meg és hatalmas sikereket ért el. A jövőben járunk, amikor Észak-Amerika romjain, ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal - számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembe kerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel. (Az éhezők viadala 2 u2013 Futótűz / USA bemutató: 2013. november 22.) "

Elérhető megtekintő linkek: 34

Hozzászólások

2019-06-02 21:18:20 - LittleWolf 1 Mivel nem vagyok rajongó, ezért csak azt mondom jó film , kellemes kikapcsolodás estére!