Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
I'll Always Know What You Did Last Summer
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
3.4
Kategória:
Additional voices:
Deputy Hafner:
Lance:
Sheriff Davis:
Amber Williams:
Colby Patterson:
Lone Performer:
The Fisherman:
Lifeguard:
Kelly:
Rendező:
Detective:
Roger:
Lodge Worker:
Deputy #1:
Mitch:
Szereplők:
K.C. Clyde (Deputy Hafner), Ben Easter (Lance), Michael Flynn (Sheriff Davis), Britt Leary (Kim (as Brittanie Nicole Leary)), Brooke Nevin (Amber Williams), David Paetkau (Colby Patterson), Junior Richard (Lone Performer), Clayton Taylor (P.J. (as Clay Taylor)), Star LaPoint (Kelly (as Star LaPointe)), James Jamison (Detective), Torrey DeVitto (Zoe), Seth Packard (Roger), Chad Chiniquy (Lodge Worker), Manny Slack (Deputy #1), Levy Whitlock (Mitch (as Levi Whitlock))
Megtekintések:
627 (379)
Leírás:
Néhány coloradói fiatal megjárja a poklok poklát a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat legújabb részében. Mikor egy balul sikerült július 4-i ugratás egyik barátjuk halálát okozza, a balesetet okozó tinédzserek megfogadják, hogy a sírig őrzik a titkot. Ahogy telik az idő, a barátok egyre távolabb kerülnek egymástól. A következő Függetlenség napján azonban baljós üzenetet kapnak: valaki más is tudja, mi történt valójában azon a végzetes estén. Vajon meg tudják akadályozni, hogy életre keljen a szörnyű legenda vagy egyenként akasztja a horgára őket a titokzatos HALÁSZ?

Elérhető megtekintő linkek: 42

Hozzászólások

2020-06-04 17:24:33 - NG 1 Hát ezt a részt kár volt elkészíteni. Ez nagyon gáz. :thumbsdown: De persze köszi a feltöltést. :wink: