A bűnös

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Den skyldige
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
85 perc
imdb_icon értékelés:
7.5
Kategória:
Journalist:
Asger Holm:
Alarmoperatør #3:
Mand på Skælbækgade:
Aftenvagten:
Alarmoperatør #1:
Rashid:
Politiassistent i hus:
Politiassistent i bil:
Vagtleder Nordsjælland:
Alarmoperatør #2:
Rendező:
Mand ved natklub:
Fuld kvinde:
Szereplők:
Laura Bro (Journalist (voice)), Jakob Cedergren (Asger Holm), Morten Suurballe (Mand på Skælbækgade (voice)), Morten Thunbo (Alarmoperatør #1), Jacob Lohmann (Bo (voice) (as Jacob Hauberg Lohmann)), Omar Shargawi (Rashid (voice)), Peter Christoffersen (Politiassistent i hus (voice)), Nicolai Wendelboe (Politiassistent i bil (voice)), Jeanette Lindbæk (Vagtleder Nordsjælland (voice)), Simon Bennebjerg (Junkie (voice)), Johan Olsen (Michael (voice)), Jessica Dinnage (Iben (voice)), Katinka Evers-Jahnsen (Mathilde (voice)), Guuled Abdi Youssef (Mand ved natklub (voice)), Caroline Løppke (Fuld kvinde (voice))
Megtekintések:
16,797 (6,352)
Leírás:
A készenléti diszpécser, felfüggesztett rendőr, Asger Holm egy nő segélyhívását fogadja, akiről hamarosan kiderül, hogy elrabolták. Amikor a hívás hirtelen megszakad, elkezdődik a hajsza az emberrabló után. A hívás az egyetlen nyom, amin elindulhat a hatóság, a diszpécser pedig személyes küldetésének tekinti, hogy az ügy végére járjon. A férfi a veszélyben lévő nő kiszabadításáért versenyt fut az idővel, de hamarosan rájön, hogy egy sokkal súlyosabb bűncselekmény áll az ügy hátterében. ----------------------------------------------------------- A bűnös az év egyik legnagyobb meglepetéssikere, amely közönségdíjat kapott mások mellett a Sundance Filmfesztiválon és az ‘A’ kategóriás Rotterdami Nemzetközi Filmfesztiválon is. A film Rotterdamban az ifjúsági zsűri díját is megkapta, bejárta a világ filmfesztiváljait, ahol számos további elismerést kapott. A film Gustav Möller játékfilm rendezői bemutatkozása. A film világpremierje a Sundance Filmfesztivál versenyprogramjában volt (World Cinema).

Elérhető megtekintő linkek: 6

Hozzászólások

2019-03-24 20:23:15 - miti5 4 ez a trágya ,ócska film 7,5 ön áll??--vicc

2019-03-10 19:40:05 - ricsicsi 2 Nagyon jó film!

2019-03-08 19:34:18 - Nixidzsiii Ha valaha azt hinnéd Hollywood nem tud kevés költségvetésű filmet készíteni, gondolj erre a produkcióra, amiben 1 szereplő van!

2019-03-07 21:33:52 - wotan A büdös... :-)