Mad Max: A harag útja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Mad Max: Fury Road
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
120 perc
imdb_icon értékelés:
8.1
Kategória:
Imperator Furiosa:
Rendező:
Immortan Joe:
The Bullet Farmer:
The Valkyrie:
Miss Giddy:
Max Rockatansky:
The People Eater:
Keeper of the Seeds:
Rictus Erectus:
The Organic Mechanic:
Capable:
Toast the Knowing:
The Splendid Angharad:
Slit:
The Dag:
Cheedo the Fragile:
The Doof Warrior:
Szereplők:
Charlize Theron (Imperator Furiosa), Hugh Keays-Byrne (Immortan Joe), Richard Carter (The Bullet Farmer), Tom Hardy (Max Rockatansky), Nicholas Hoult (Nux), John Howard (The People Eater), Nathan Jones (Rictus Erectus), Angus Sampson (The Organic Mechanic), Riley Keough (Capable), Zoë Kravitz (Toast the Knowing), Rosie Huntington-Whiteley (The Splendid Angharad), Josh Helman (Slit), Abbey Lee (The Dag), Courtney Eaton (Cheedo the Fragile), Iota (The Doof Warrior (as iOTA)), Iota (The Doof Warrior)
Megtekintések:
4,280 (2,090)
Leírás:
A világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Ketten vannak, és örök menekülés az életük. Az egyikük Max: hallgatag, harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban. A másik Furiosa, a katonanő, aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte.

Elérhető megtekintő linkek: 46

Hozzászólások

2018-12-11 22:17:09 - jawa71 7 A kategóriájában nagyon jó film, tényleg megérdemli a 8 pontot! Bár egy kicsit érdekes, elvont film, de néha ilyet is kell nézni:-)Érdemes megnézni!