Johnny Mnemonic - A jövő szökevénye

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Johnny Mnemonic
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1995
Játékidő:
103 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Street Preacher:
Johnny Mnemonic:
Jane:
J-Bone:
Ralfi:
Takahashi:
Pretty:
Yomamma:
Shinji:
Henson:
Hooky:
Írók:
Rendező:
Takahashi's Secretary:
Spider:
Anna Kalmann:
Yakuza Operator:
Pharmakom Receptionist:
Szereplők:
Dolph Lundgren (Street Preacher), Keanu Reeves (Johnny Mnemonic), Dina Meyer (Jane), Ice-T (J-Bone), Udo Kier (Ralfi), Takeshi Kitano (Takahashi (as Takeshi)), Tracy Tweed (Pretty), Falconer Abraham (Yomamma), Denis Akiyama (Shinji), Diego Chambers (Henson), Arthur Eng (Viet), Don Francks (Hooky), Sherry Miller (Takahashi's Secretary), Henry Rollins (Spider), Barbara Sukowa (Anna Kalmann)
Megtekintések:
1,262 (709)
Leírás:
Johnny a XXI. század életművésze, az agyába drótozott memóriatárban jó pénzért adatokat csempész a világ egyik sarkából a másikba. Ezúttal azonban alaposan melléfogott. Implantját vészesen túlterhelték, 320 gigabyte feszíti a koponyáját, ráadásul a jakuzák is a nyomába eredtek, hogy titokzatos megbízójuk számára megszerezzék a mnemonikus futár fejét, benne az emberiséget sújtó halálos kór ellenszerét. Johnnyt csak saját ravaszsága mentheti meg üldözői hálójából, valamint egy váratlan szövetséges: Jane a kibernetikailag föltuningolt testőrlány.

Elérhető megtekintő linkek: 35

Hozzászólások

2022-01-23 10:10:54 - gaboraron 1 Ez a film velem egy idős, és szerintem zseniális. A design, az akciójelenetek és a díszlet az ami az eltelt idő látszik, de a mondanivaló, a story, mind jó. Akár egy remastert is megérdemelne, de szigorúan ugyanezzel a forgatókönyvel, csak új cgi keretében.

2021-11-29 08:00:32 - fenyfele 4 Pajtás ez 95-ös film. Elhiszed, hogy akkor nagy szám volt. Mára már gagyinak tűnik... az is. De a jobbféle gagyi! :-)

2020-04-21 01:04:14 - Igazamvan 4 A viszonylag jó értékelés miatt kezdtem el nézni. 24 percnyi szenvedés után kikapcsoltam. Ez egy B-kategóriás akciófilm, de írhatnék C-t, D-t, E-t is. Mint a legtöbb befutott színész, úgy Keanu Reeves is lőtt már mellé egy-egy filmmel, vagy filmben. Itt is ez a helyzet véleményem szerint.