Shaolin templom

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Shao Lin si
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1976
Játékidő:
126 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Kuan-Chun Chi (Hu Hui Gan), David Chiang (Hu De Di), Sheng Chiang (Shaolin Monk Man Yue), Sheng Fu (Fang Shih Yu), Po-Wei Hou (Qing Fighter), Li-Jen Ho (Shaolin Monk Demonstrating Tiger Claw), Feng Ku (King Man Gui), Phillip Chung-Fung Kwok (Lin Guang Yao), Feng Lu (General Gu Bei Zi), Nan Chiang (Shaolin Master of Wooden Men Alley), Szu Shih (Yan Yong Chun), Yu-Lung Hsiao (Shaolin Student Committed Suicide), Lung Ti (Cai De Zhong), Lung-Wei Wang (Ma Fu Yi), Kai Kang (Manchu Officer), Hsi Chang (Kitchen Abbot), Wei Chao (Master Wu Mei)
Megtekintések:
710
Leírás:
A Shaolin templom volt az ellenállás utolsó bástyája a Manchu dinasztia alatt. Sikerének titka a különleges harcművészet és filozófia volt, amelynek csodálói távoli vidékekről zarándokoltak el a templomhoz, hogy hosszú várakozás után talán tanítványként nyerjenek bebocsátást a szent falak közé. Amikor a császár úgy dönt, hogy a Shaolin templom túl nagy fenyegetést jelent, álnok tervet sző a templom elpusztítására és a titkos harcművészet mestereinek kiirtására. Hogy Shaolin örökségét megvédjék, a templomnak új tanítványokra és harcosokra van szüksége, így eljött az idő, hogy megnyissa kapuit az arra méltó jelentkezők előtt....

Elérhető megtekintő linkek: 12

Hozzászólások

2020-01-24 06:56:57 - fonix1 1 Egyik link se a 76-os filmé hanem a 82-es jet lee filmé!

2018-11-11 21:38:49 - 5 perctől kezdődik a rendes film!!

2018-11-11 21:20:22 - Kemény harcművészeti film ez is.és a 2.része is fent van már.ezt az első részt nehéz volt megszerezni:)