Veszedelmes viszonyok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Dangerous Liaisons
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1988
Játékidő:
119 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Michelle Pfeiffer (Madame de Tourvel), Keanu Reeves (Chevalier Danceny), Uma Thurman (Cécile de Volanges), Glenn Close (Marquise de Merteuil), John Malkovich (Vicomte de Valmont), Swoosie Kurtz (Madame de Volanges), Laura Benson (Emilie), Peter Capaldi (Azolan), Paulo Abel Do Nascimento (Castrato), Christian Erickson (Bailiff), Valerie Gogan (Julie), Nicholas Hawtrey (Major-domo), Harry Jones (Armand), François Lalande (Curé), François Montagut (Belleroche), Mildred Natwick (Madame de Rosemonde), Joanna Pavlis (Adèle), Joe Sheridan (Georges)
Megtekintések:
669
Leírás:
Stephen Frears filmje sokadik feldolgozása Choderlos de Laclos azonos című regényének, mely a múlt században tiltott olvasmány volt. Őszinte történet férfiak és nők cselszövéseiről, praktikáiról, szövevényes testi és lelki kapcsolataikról. Mindennek középpontjában a XVIII. század Franciaországának fülledt és romlott erotikája áll. Gyönyörű jelmezekben pompázó szereplők, az egzaltált, ugyanakkori rendkívül erotikus John Malkovich, a szépséges Michelle Pfeiffer, a fiatal, vonzó Uma Thurman remekül érzékeltetik e kor hálószobáinak, titkos budoárjainak történéseit. A gazdag és öntelt Merteuil (Glenn Close) fogadást ajánl a nőcsábász Valmontnak (John Malkovich). A feladat: elcsábítani az erényes, de gyönyörű Madame de Tourvelt (Michelle Pfeiffer). Ám Valmont csapdába kerül, mert áthágja azt a szabályt, melyet a legfontosabbnak tartott: "Soha ne légy szerelmes!"

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Veszedelmes viszonyok DVDRIP HUN XVID-kajszi 1.37 GB 2016-06-15
11:43:35
Elérhető megtekintő linkek: 18

Hozzászólások

2019-01-25 23:08:03 - Szilvi32 Még 1 szavazat az op.loadra :)

2018-11-09 11:09:55 - nem tudod feltölteni openload.co formátumban? nekem ez nem játssza le. köszi. (itt majd mindenki az openloadra esküszik, és ezt kedveljük, nem véletlenül.)