Titkok és hazugságok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Secrets & Lies
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1996
Játékidő:
136 perc
imdb_icon értékelés:
8.0
Kategória:
Cynthia:
Maurice:
Rendező:
Író:
Junior Optician:
Girl with Scar:
Dionne:
Hortense's Brother:
Stuart:
Girl in Optician's:
Monica:
Social Worker:
Hortense's Nephew:
Senior Optometrist:
Hortense's Sister-in-Law:
Paul:
Roxanne:
Szereplők:
Brenda Blethyn (Cynthia), Marianne Jean-Baptiste (Hortense), Timothy Spall (Maurice), Emma Amos (Girl with Scar), Michele Austin (Dionne), Elizabeth Berrington (Jane), Brian Bovell (Hortense's Brother), Ron Cook (Stuart), Trevor Laird (Hortense's Brother), Phyllis Logan (Monica), Lesley Manville (Social Worker), Elias Perkins McCook (Hortense's Nephew), Clare Perkins (Hortense's Sister-in-Law), Lee Ross (Paul), Claire Rushbrook (Roxanne)
Megtekintések:
642 (314)
Leírás:
Cynthia az ötvenes éveiben járó munkásasszony, élete csalódások sorozata. Utcaseprő lányával, Roxanne-nal él London külvárosában. A nőnek van egy öccse, akit az anyjuk halála után saját gyerekeként nevelt fel. Maurice-ból sikeres fotós lett, az egyik előkelő negyedben él feleségével, és évek óta nem találkozott a testvérével. Egy napon Cynthiát felhívja telefonon egy Hortense nevű nő, és azt állítja, hogy az ő lánya, akit látatlanul nevelőszülőkhöz adott, és most találkozni szeretne vele.

Elérhető megtekintő linkek: 45

Hozzászólások

2020-07-14 22:09:03 - Katina Tetszett, köszönöm!

2019-11-24 16:26:00 - Anolin 1 Az oldal frissült, a kor elvárásának megfelelően, szinkronos és feliratos változatban, felújítva ismét elérhető a film.

2019-11-17 19:29:17 - mucika "a link lejárt", nem lehet megnézni a filmet!