A nagy vörös kutya

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Big Red
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1962
Játékidő:
89 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Janette Bertrand (Therese Fornet), Georges Bouvier (Baggageman), Rolland Bédard (Conductor), Émile Genest (Emile Fornet), Teddy Burns Goulet (Engineer), Doris Lussier (Farmer Mariot), Gilles Payant (Rene Dumont), Walter Pidgeon (James Haggin), Red (Dog), Mollie O'Day (Dog), Madame La Moose (Moose)
Megtekintések:
251
Leírás:
James Haggins vásárol egy gyönyörű ír-szetter kutyát, Redet, hogy induljon vele egy kutyabajnokságon, ezért felbéreli a mokány kis Renét, a franciául beszélő vidéki árva fiút, hogy foglalkozzon a kutyával. Ám a fiúk már csak ilyenek, Rene rögtön az erdő felé veszi az irányt az új játszótárssal és bohókásan rohangálnak keresztül-kasul a dombokon. Red hamarosan elveszti minden érdeklődését a verseny iránt és egyre jobban kötődik a fiúhoz. A jómódú Haggins apai megértéssel fordul a tanulatlan, ám keményen dolgozó ifjú iránt, ám egy súlyos baleset közbeszól.

Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2019-04-29 18:59:47 - janahars Ha nincs link, mit keres itt az oldal? Ez nem egy filmkatalógus. Az utalás, miszerint az SFILM-en megtalálható, megtévesztő. Onnan nem lehet filmet letölteni. S ott azt jelzik, hogy a NetMozin megtekinthetjük... A kör bezárult!?