Szerelembe gurulva

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Tout le monde debout
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
107 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Lucien:
Papa Jocelyn:
Cure Enterrement:
Rendező:
Jocelyn:
Florence:
Mere Julie et Florence:
Voisin Sourd:
Adversaire Tennis Florence:
Cure de Lourdes:
Jeune Femme Roissy (Rachida):
Chanteur Sosie Elvis:
Concierge Hötel:
Choriste Resto Prague:
Policiere Orly:
Szereplők:
Laurent Bateau (Julien), Laurent Bateau (Lucien), Claude Brasseur (Papa Jocelyn), Francis Coffinet (Cure Enterrement), Francis Coffinet (Priest), Gérard Darmon (Max), Franck Dubosc (Jocelyn), Alexandra Lamy (Florence), Christiane Millet (Mere Julie et Florence), Elsa Zylberstein (Marie), Dita Horinkova Vich (Choriste Resto Prague), Michel Chesneau (), François-Xavier Demaison (Cure de Lourdes), Lika Minamoto (Jeune Femme Roissy (Rachida)), Caroline Anglade (Julie), David Sir (Concierge Hötel), Leticia Belliccini (La fille saoule), Dita Horínková (Choriste Resto Prague (as Dita Horinkova Vich)), Christophe Canard (Jacques), Carlos Fernandes (), Marion Henin (Doublure Alexandra Lamy), Noémie Caillault (Policiere Orly (as Noemie Caillault)), Sam Chemoul (Fils de Fred et de Coco)
Megtekintések:
5,162 (1,638)
Leírás:
Jocelyn sikeres üzletember, híres nőcsábász, megrögzött hazudozó és szerepjátékos, az egyéjszakás kalandok bajnoka. Miközben orvos barátja tanácsára megpróbálna leszokni minderről, hódító énje ismét felülkerekedik. Ezúttal kerekesszékesként hajt rá egy bombázóra. Egészen addig, amíg a lány be nem mutatja neki mozgássérült nővérét, Florence-ot. Ettől kezdve a szerep állandósul és Jocelyn életében megjelenik egy másfajta érzés. Lehet-e mentség a szerelem a hazugságra? Meddig tartható fenn a szerepjáték egy párkapcsolatban és milyen áron? És persze: mi mindenre vagyunk képesek a szerelemért? A kapuzárási pánikból menekülő Jocelyn barátait is elképesztő helyzetekbe sodorva mozgat meg hatalmas energiákat, hogy elnyerje Florence kegyeit....

Elérhető megtekintő linkek: 30

Hozzászólások

2019-01-07 19:58:28 - zizu85 Jó film,megéri az időt!

2018-11-16 19:59:57 - husvethadel Nekem nagyon tetszett. Köszönöm!

2018-11-15 21:15:18 - Gabri Köszönjük a feltöltést :)

2018-11-09 08:03:06 - AGA Hát Isaac, szépen szárazon leírtad milyen szakmai szemmel nézve egy olyan film, aminél nem ez lenne a legfontosabb.
Igen, sok benne a klisé, kiszámítható, mint ahogy kivétel nélkül minden romantikus film. Ezeknél szinte percre pontosan le lehet írni mi mikor fog megtörténni, a mély drámai rész, a boldog pillanat és a végkifejlet is.
De pont azért aranyos mert a klisék mögött ott a valóság, mennyire nem foglalkozunk azzal, hogy a rokkantak ugyanolyan emberek mint mások.
Nagyon nem érdekelt, hogy nem ez a legjobb szerepük, és Rudolf Péter tényleg nem ideillő karakteres szinkronja sem foglalkoztatott, mert szórakoztató és kikapcsol minden hibája ellenére is.
A főszereplő komoly karakterfejlődésen megy át, a kerekes hölgyről meg kellett néznem, hogy tényleg az-e mert annyira sikerült jól hoznia a szerepet.
Bele sem néztél, ha nem találtál áthallásos utalásokat a dialógusokban, és ha a romantikus stíluson túl nézünk már inkább bántó leszólás, hogy a téma érdektelen. Pont azért van a kerekesszékes felütés, hogy az alapból ne legyen érdektelen, hanem inkább figyelemfelkeltő.
Mellékesen nem ez a kedvenc stílusom, csak amolyan elalvós filmnek raktam be, mégis végignéztem.

2018-11-03 12:36:31 - Isaac Nem jó ha egy színész filmet csinál, mert nem ért hozzá. Ami furcsa, mert voltak jó filmjei, de nem tanult belőlük semmit. Gerárd Jugnot például kivétel. Dubosc-nak a balek szerep áll jól, de ez nem, Rudolf Péter hangja meg pláne, bár nem nevezném hangnak. A téma eleve érdektelen, nincsenek karakterek, dialógok sem. A Pierre Richard csinált ilyen rosszakat, amikor ő írta és rendezte a filmjeit.

2018-11-02 19:04:11 - rockyka69 Nagyon tetszett köszönöm a feltöltést, mindenkinek ajánlom aki ki akar lépni az önző hideg világunkból.

2018-11-02 17:56:46 - Katina Ez volt eddig a legjobb francia film amit, valaha láttam. Jókat nevettem, tényleg vicces jelenetek voltak benne, és még a romantikus részektől sem fulladtam nyáltengerbe. Köszönöm! :)
10/6.6

2018-11-01 19:22:09 - Megérkezett a film magyarul.jó szórakozást mindenkinek:)