Robin Hood, a tolvajok fejedelme

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Robin Hood: Prince of Thieves
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1991
Játékidő:
143 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Kevin Costner (Robin of Locksley), Morgan Freeman (Azeem), Christian Slater (Will Scarlett), Brian Blessed (Lord Locksley), Alan Rickman (Sheriff of Nottingham), Michael Wincott (Guy of Gisborne), Mary Elizabeth Mastrantonio (Marian), Nick Brimble (Little John), Soo Drouet (Fanny), Michael Goldie (Kenneth), Liam Halligan (Peter Dubois), Harold Innocent (Bishop), Geraldine McEwan (Mortianna), Michael McShane (Friar Tuck), Daniel Newman (Wulf), Daniel Peacock (Bull), Walter Sparrow (Duncan), Jack Wild (Much)
Megtekintések:
1,558
Leírás:
Robin of Locksley Richárd királlyal keresztes hadjáratra indul a Szentföldre. Egy mór harcos, Azeem társaságában menekül meg a halálból, és együtt térnek vissza szülõhazájába, Angliába. Hazaérkezve rossz hírek fogadják: az uralkodó távollétét kihasználva anarchiába süllyedt az ország, a nottinghami seriff és társai magukhoz ragadták a hatalmat. Robin családját sem kímélték, édesapját megölték, a vagyonát és a birtokát elkobozták. Robin azonban bosszút esküszik: tisztára akarja mosni a családja nevét és vissza akarja szerezni mindazt, ami jog szerint õt illeti.Összecsap a seriff embereivel, a harcban néhányukat meg is öli, ezért menekülnie kell. Azeem társaságában a sherwoodi erdõben lel menedékre, ahol már számos üldözött bujdosik. Robin az élükre áll, hadsereggé szervezi õket, és felveszi a harcot a seriff és emberei ellen. A kalandok közepette Robin újra találkozik gyermekkori barátjával, az azóta szép fiatal nõvé serdült Mariannal.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 27

Hozzászólások

2021-11-18 18:28:59 - buborka Tele olyan jelenetekkel, amelyek a tv-ben nem voltak láthatók,- ezek szinkron nélkül vannak...

2020-05-08 22:22:14 - Zoltanovics86 valaki magyarázza már el mi ez a nagy átszinkronizálási hullám??? pár napja volt ez a film a tv-be és én úgy hallottam Costner új hangot kapott!!! De ezt a régi Karate kölyök filmeknél is meg figyeltem!!!!

2020-05-08 11:15:26 - Gabesz79 A legjobb:)