A. I. Mesterséges értelem

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
A.I. Artificial Intelligence
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2001
Játékidő:
146 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jude Law (Gigolo Joe), William Hurt (Prof. Hobby), Haley Joel Osment (David), Clark Gregg (Supernerd), Tom Gallop (Supernerd), April Grace (Female Colleague), Sabrina Grdevich (Sheila), Theo Greenly (Todd), Jeremy James Kissner (Kid), Ken Leung (Syatyoo-Sama), Dillon McEwin (Kid), Frances O'Connor (Monica Swinton), Eugene Osment (Supernerd), Sam Robards (Henry Swinton), Kevin Sussman (Supernerd), Jake Thomas (Martin Swinton), Matt Winston (Executive), Andy Morrow (Kid)
Megtekintések:
1,918
Leírás:
----------------- In A.I., Steven Spielberg------------------A XXI. század közepére az emberiség életét az új típusú, saját létükről is tudó komputerek teszik tökéletessé. Ezek a gépek segítenek átvészelni a természeti katasztrófákat: a sarki jégpáncélok megolvadását és a kontinensek parti területeinek víz alá kerülését is. A komputerek robotokat működtetnek, és ezek egyike, egy android a gépek evolúciójának új lépcsőfokára ér: alkotói érzésekkel ruházzák fel. A film az ő érzelmeinek fejlődéséről, és a körülötte élők reakcióiról szól, arról, hogy lehet-e a komputer-ember több, mint gép. A film a XX. század egyik legnagyobb rendezőegyéniségének, az 1999-ben elhunyt Stanley Kubrick-nak utolsó filmterve alapján készült. Kubrick még életében felkérte a rendezésre az egyetlen embert, aki szerinte képes ezt az álmot vászonra varázsolni: Steven Spielberg-et. A két látszólag nagyon különböző, ám kétségtelenül nagyformátumú rendező közös munkájából a filmtörténet egyik legérdekesebb, gyönyörű és megrázó alkotása született....

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Artificial.Intelligence.AI.2001.BDRip.x264.HuN-ZHR 1.91 GB 2019-06-06
08:29:02
Elérhető megtekintő linkek: 27

Hozzászólások

2023-04-29 11:10:45 - Meet2Domain Valaki, valahol ezt írta a filmről:
... A vége a legszívszorítóbb csak azt sosem tudtuk meg pontosan mire gondolt a narrátor mikor azt mondta " És David is lehunyta hát a szemét és életében először eljutott oda ahol az álmok születnek..."

2022-03-22 23:31:35 - LittleWolf Ezt 1x az életben mindenkinek látnia kell!

2020-10-07 01:25:55 - venomka 1 Nagyon durva film.

2020-09-06 03:01:11 - szonikk 2 Nagyon mély film. Már az első harmadban fontolgattam, hogy kikapcsolom, de éreztem, hogy fog ez kerekedni. Aztán vitt magával a mondandója és már nem is tudtam volna nem megnézni.