Sorsügynökség

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Adjustment Bureau
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
7.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Matt Damon (David Norris), Michael Bloomberg (Mayor Michael R. Bloomberg), Michael Kelly (Charlie Traynor), Chuck Scarborough (Chuck Scarborough), Jon Stewart (Jon Stewart), Lauren Hodges (Robyn, Campaign Aide), Natalie Carter (Suburban Neighbor), Anthony Mackie (Harry Mitchell), Emily Blunt (Elise Sellas), Florence Kastriner (Suburban Mom), Darrell Lenormand (Upstate Farmer), Gregory Lay (Albert, Campaign Aide), Lisa Thoreson (Suburban Mom), RJ Konner (Political Consultant), Kar Fearon (Political Consultant), Susan D. Michaels (Reporter), Phyllis MacBryde (Suburban Neighbor), Gregory P. Hitchen (U.S. Coast Guard Officer)
Megtekintések:
2,836
Leírás:
Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erők manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövőbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nőnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt.David Norris, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyöru00FB balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a nő senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erők fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert.David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda embereivel, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerővel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal...

Elérhető megtekintő linkek: 37

Hozzászólások

2022-08-28 15:47:23 - panas alapjaban veve nem rosz a sztori,csak a tobb ellentmondas is van benne.
ha leszukitem a "szabad akaratra" ,akkor meg puszta onzoseg a vege !

2021-08-24 17:57:09 - lionmen Köszi.

2019-12-15 22:45:21 - nagypetyem 6 1 Csak egy bizonyos IQ szint felett nézd meg!
Különben semmit sem fogsz látni belőle!

2019-12-15 18:15:41 - melfoy 2 Azért legalább egy SD minőséget elvárna az ember..Most komolyan,2019-ben 240 pixeles minőségben nézzünk filmeket olyan videómegosztókon ahol ráadásul még a streaming speed is le van korlátozva?Visszafelé fejlődik az online mozizás,ez tény.Egyre szarabb minőségben kerülnek fel videok még annál is szarabb megosztókra.A clipwatching,vidlox,videobin és társaik sajnos többnyire használhatatlanok..egyet tudnék talán kiemelni a vidcloud,ott nincs nevetséges szinten korlátozva a streaming speed..ez van,sajnos..az openload és verystream megszünése után úgy néz ki vissza kell álnni a torrentre.