Senkinek egy szót se!

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Ne le dis à personne
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
131 perc
imdb_icon értékelés:
7.5
Rendező:
Szereplők:
Kristin Scott Thomas (Hélène Perkins (as Kristin Scott-Thomas)), Nathalie Baye (Maître Elysabeth Feldman), François Berléand (Eric Levkowitch), Guillaume Canet (Philippe Neuville), Brigitte Catillon (Capitaine Barthas), François Cluzet (Alexandre Beck), Marie-Josée Croze (Margot Beck), André Dussollier (Jacques Laurentin), Samir Guesmi (Lieutenant Saraoui), Marina Hands (Anne Beck), Gilles Lellouche (Bruno), Olivier Marchal (Bernard Valenti), Jean Rochefort (Gilbert Neuville), Florence Thomassin (Charlotte Bertaud), Philippe Lefebvre (Lieutenant Philippe Meynard)
Megtekintések:
881 (441)
Leírás:
Doktor Alex Beck (Francois Cluzet) halott felesége, Margot, úgy tűnik, a férjére vár. A nőt egy sorozatgyilkos ölte meg egy félreeső helyen fekvő tónál, ahol ő és Alex gyerekként sokat fürödtek. Margot halálának nyolcadik évfordulóján két holttest kerül elő egy széf kulcsával együtt. A páncélszekrény terhelő bizonyítékú fotókat és egy baseballütőt rejt rajta Alex vérével. A férfi időközben egy nyugtalanító e-mailt is kap, amelyben olyasmi szerepel, amiről csak ő és halott felesége tudhatott. "Senkinek egy szót se! Figyelnek minket" - szól az üzenet. A mail Alexet egy újkeletű videofelvételhez vezeti, amin egy olyan nő látható - épen és egészségesen -, aki a megszólalásig hasonlít Margot-ra. Közben a rendőrség is vizsgálódni kezd, néhány különösen rossz fiú és egy szadista leányzó pedig gondoskodnak róla, hogy Alex közeli barátai megbánják, hogy egyáltalán ismerik a férfit. Alexnek meg kell próbálnia elkerülni a börtönt - vagy a hullaházat -, hogy találkozhasson a nővel, aki talán maga Margot....

Elérhető megtekintő linkek: 2

Hozzászólások

2019-06-06 20:58:37 - Santitolvez Sziasztok! Sajnos a verystream linken a Meleghelyzet című film van. Javítsátok légyszi!