Árral szemben

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Striking Distance
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1993
Játékidő:
102 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Bruce Willis (Tom Hardy), Sarah Jessica Parker (Jo Christman), Dennis Farina (Nick Detillo), Brion James (Det. Eddie Eiler), John Mahoney (Capt. Vince Hardy), Tom Sizemore (Danny Detillo), Tom Atkins (Uncle Fred), Andre Braugher (District Attorney), Timothy Busfield (Officer Sacco), Robert Gould (Kesser), Mike Hodge (Captain Penderman), Ed Hooks (Attorney Gunther), Jodi Long (Officer Kim Lee), Lawrence A. Mandley (Bailiff), Julianna McCarthy (Judge), Roscoe Orman (Sid), Robert Pastorelli (Det. Jimmy Detillo), Gareth Williams (Chick Chicanis)
Megtekintések:
1,152
Leírás:
Tom Hardy (Bruce Willis) gyilkossági nyomozó nem ijed meg az árnyékától, egy nap mégis a vizirendészeten találja magát. Az új munkakörben kénytelen rádöbbenni, hogy eredeti hivatását nem képes feladni. Ráadásul egy véletlen folytán kiderül, hogy apja halála is ugyanannak a pszichopata gyilkosnak a számlájára írható, aki ismét akcióba lépett. Hardynak titokban folytatnia kell a nyomozást, mert az összes áldozathoz köti valamilyen szál és úgy tűnik, ő az első számú gyanúsított.

Elérhető megtekintő linkek: 16

Hozzászólások

2021-10-26 11:54:30 - Norel Nagyon szeretem ezeket a régi bűnügyi filmeket. Ez is egy gyöngyszem. Köszönöm a feltöltést! :)