Megleslek.com

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
I-See-You.com
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
5.5
Kategória:
Lydia Ann Layton:
Harvey Bellinger:
Greg Rishwain:
Doris Bellinger:
Ciro Menotti:
Randi Sommers:
Colby Bellinger:
Jim Orr:
Kløsen Executive #3:
Nancy Tanaka:
Rendező:
Audrey Bellinger:
Kløsen Executive #2:
Jessica:
Kløsen Executive #1:
Szereplők:
Rosanna Arquette (Lydia Ann Layton), Beau Bridges (Harvey Bellinger), Hector Elizondo (Greg Rishwain), Doris Roberts (Doris Bellinger), Victor Alfieri (Ciro Menotti), Shiri Appleby (Randi Sommers), Mathew Botuchis (Colby Bellinger), Dan Castellaneta (Jim Orr), William Dixon (Todd (as Will Dixon)), Brittany Petros (Kløsen Executive #3), Tracee Ellis Ross (Nancy Tanaka), Baelyn Neff (Audrey Bellinger), Jeff Halbleib (Kløsen Executive #2), Tiffany Baldwin (Jessica), Robert A. Egan (Kløsen Executive #1)
Megtekintések:
580 (314)
Leírás:
Harvey (Beau Bridges) rövid ismeretség után feleségül veszi a hasonló gondokkal küzdő Lydiát (Rosanna Arquette), de még együtt sem tudnak kimászni az anyagi csődből. Lydia fia, Colby (Mathew Botuchis) megelégeli a helyzetet, és videokamerát tesz a mostohanővére, Audrey (Baelyn Neff) szobájába, a képeket pedig felteszi az internetre. Az ötlet beválik, a fizetős oldal jóvoltából dől a pénz. A sikeren felbuzdulva a srác tovább akarja fejleszteni az ötletet. Elhatározza, hogy a ház minden helyiségét bekamerázza. Úgy tűnik, mindenki jól mulat az első reality show-k egyikén, ám egy nap minden összeomlik.

Elérhető megtekintő linkek: 1

Hozzászólások

2020-02-28 19:53:11 - Igazamvan Nagyon kevés link indul el, a legtöbb nem működik. Amelyik link alatt meg lehet nézni, az annyira rossz felbontásban lett feltöltve, hogy nézhetetlenné és élvezhetetlenné teszi a filmnézést.