Megleslek.com

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
I-See-You.com
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
5.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Rosanna Arquette (Lydia Ann Layton), Beau Bridges (Harvey Bellinger), Hector Elizondo (Greg Rishwain), Doris Roberts (Doris Bellinger), Victor Alfieri (Ciro Menotti), Shiri Appleby (Randi Sommers), Mathew Botuchis (Colby Bellinger), Dan Castellaneta (Jim Orr), William Dixon (Todd), Benton Jennings (HR Executive), Michael Merton (HR Executive), Brittany Petros (Kløsen Executive #3), Tracee Ellis Ross (Nancy Tanaka), Jordan Savage (HR Executive), Baelyn Neff (Audrey Bellinger), Jeff Halbleib (Kløsen Executive #2), Tiffany Baldwin (Jessica), Robert A. Egan (Kløsen Executive #1)
Megtekintések:
666
Leírás:
Harvey (Beau Bridges) rövid ismeretség után feleségül veszi a hasonló gondokkal küzdő Lydiát (Rosanna Arquette), de még együtt sem tudnak kimászni az anyagi csődből. Lydia fia, Colby (Mathew Botuchis) megelégeli a helyzetet, és videokamerát tesz a mostohanővére, Audrey (Baelyn Neff) szobájába, a képeket pedig felteszi az internetre. Az ötlet beválik, a fizetős oldal jóvoltából dől a pénz. A sikeren felbuzdulva a srác tovább akarja fejleszteni az ötletet. Elhatározza, hogy a ház minden helyiségét bekamerázza. Úgy tűnik, mindenki jól mulat az első reality show-k egyikén, ám egy nap minden összeomlik.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark I.See.You.com.2006.AMZN.WEBRip.x264.Hun-L77 1,002.88 MB 2019-04-28
06:36:23
Elérhető megtekintő linkek: 1

Hozzászólások

2020-02-28 19:53:11 - Igazamvan Nagyon kevés link indul el, a legtöbb nem működik. Amelyik link alatt meg lehet nézni, az annyira rossz felbontásban lett feltöltve, hogy nézhetetlenné és élvezhetetlenné teszi a filmnézést.