Sóhajok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Suspiria
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1977
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Joan Bennett (Madame Blanc), Udo Kier (Dr. Frank Mandel), Eva Axén (Pat Hingle), Miguel Bosé (Mark), Flavio Bucci (Daniel), Stefania Casini (Sara), Jessica Harper (Suzy Bannion), Margherita Horowitz (Teacher), Susanna Javicoli (Sonia), Barbara Magnolfi (Olga), Jacopo Mariani (Albert), Fulvio Mingozzi (Taxi Driver), Franca Scagnetti (Cook), Renato Scarpa (Prof. Verdegast), Rudolf Schündler (Prof. Milius), Serafina Scorceletti (2nd Cook), Giuseppe Transocchi (Pavlo), Alida Valli (Miss Tanner)
Megtekintések:
822
Leírás:
Susy Bannion egy viharos, szörnyű éjszakán érkezik meg a németországi Freiburgba, amelynek világhírű balettanodájában szeretné a táncművészet legmagasabb fokát elsajátítani. Az intézet azonban minden, csak nem marasztaló: az őrült-expresszionista épület tele van gonosz tanárokkal és üresfejű, önző tanulókkal, akik sorra életüket vesztik. Suzy-t nem hagyja nyugodni a hely nyomasztó hangulata és társai eltűnése, magánnyomozásba kezd, s kiderül: a balett-intézet az emberiség gonosztetteiért felelős Három Anya egyikének, Mater Suspiriorumnak az otthona, akinek titkát lojális boszorkányainak mindenre elszánt csapata őrzi.-------------1976-77-ben az addig főleg thriller-rendezőként ismert Argento elkészítette gótikus horrorfantáziáját, sötét meséjét boszorkányokról, gonoszságról, gyilkosságról és árulásról. Az elképesztő színhasználat és a kitűnő kameratechnika segítségével teljesen új világot alkotott Argento a Suspiriában. Nem csupán a vizualitás határozza meg a film atmoszféráját, hanem a Goblin együttes csodálatos instrumentális zenéje, amely különös démoni kántálásokkal átszőtt vokális elemekkel építi fel a Suspiria mágikus hangvilágát.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Suspiria.1977.HUN.BDRiP.x264-ARROW 1.14 GB 2023-09-02
09:30:55
Elérhető megtekintő linkek: 6

Hozzászólások

2018-10-21 19:59:44 - Acid Nem értem. Itt senki nem vágta még meg magát? A vérnek egész egyszerűen valótlan a színe. Látszik, hogy fincsi kukorica szirup. Nyami..