Anakonda

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Anaconda
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1997
Játékidő:
89 perc
imdb_icon értékelés:
4.8
Kategória:
Terri Flores:
Dr. Steven Cale:
Paul Serone:
Danny Rich:
Poacher:
Denise Kalberg:
Gary Dixon:
Írók:
Warren Westridge:
Rendező:
Anaconda:
Szereplők:
Jennifer Lopez (Terri Flores), Eric Stoltz (Dr. Steven Cale), Jon Voight (Paul Serone), Ice Cube (Danny Rich), Danny Trejo (Poacher), Kari Wuhrer (Denise Kalberg), Owen Wilson (Gary Dixon), Vincent Castellanos (Mateo), Jonathan Hyde (Warren Westridge), Frank Welker (Anaconda (voice))
Megtekintések:
1,088 (473)
Leírás:
Terri Flores (Jennifer Lopez) és kis csapata a brazíliai őserdőbe érkezik, hogy dokumentumfilmet készítsenek egy titokzatos indián törzsről. Csatlakozik hozzájuk egy magányos vadász, Paul Sarone (John Voigt), aki karizmájának köszönhetően hamarosan átveszi az expedíció irányítását. Vezetésével egyre mélyebbre hatolnak az őserdő sűrűjébe, mire a filmesek rádöbbennek, hogy Sarone csapdába csalta őket. A megszállott vadászt ugyanis egyetlen cél hajtja: megtalálni és foglyul ejteni a folyó gyilkos urát, a 16 méteres anakondát.

Elérhető megtekintő linkek: 42

Hozzászólások

2019-03-23 21:24:08 - Lucifer1979 1 1 mar vagy 20 eve nem lattam, de arra nagyon jol emlekszem, hogy a vizeses fisszafele ment, felfele esett. nem tudom jobban elmagyarazni. ha ez akkor ilyen [email protected] volt, milyen lehet a 3. 4. resz?