Hamupipőke

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Cinderella
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Helena Bonham Carter (Fairy Godmother), Cate Blanchett (Stepmother), Ben Chaplin (Ella's Father), Derek Jacobi (King), Stellan Skarsgård (Grand Duke), Rob Brydon (Master Phineus), Holliday Grainger (Anastasia), Richard Madden (Prince), Alex Macqueen (Royal Crier), Paul Hunter (Farmer), Nonso Anozie (Captain), Hayley Atwell (Ella's Mother), Gareth Mason (Goose Coachman), Tom Edden (Lizard Footman), Sophie McShera (Drisella), Lily James (Cinderella), Eloise Webb (Ella (10 years)), Jana Pérez (Princess Chelina of Zaragosa)
Megtekintések:
3,526
Leírás:
A klasszikus mese élőszereplős feldolgozása a fiatal Ella (Lily James) történetét meséli el, akinek kereskedő apja újból megnősül Ella édesanyjának halála után. A lány szeretettel fogadja új mostohaanyját (Cate Blanchett) és lányait, Anastasiát (Holliday Grainger) és Drisellát (Sophie McShera). Azonban, amikor édesapja is váratlanul meghal, a lány hirtelen egy féltékeny és kegyetlen családban találja magát, új rokonai kénye-kedvének kiszolgáltatva. Bár a legmegalázóbb feladatokat bízzák rá és cselédként tartják a háznál, Ella nem adja fel a reményt és mindig édesanyja utolsó szavai lebegnek a szemei előtt: "légy bátor és kedves". Ezért fogát összeszorítva tűri, hogy mostohaanyja és lányai lépten-nyomon kihasználják. Amikor találkozik egy jóképű idegennel az erdőben, Ella nem is tudja, hogy egy álruhás herceggel (Richard Madden) sodorta össze a sors, akiben igazi társra lel. Amikor a királyi udvar meghívókat küld szét a birodalom összes hajadonjának, Ella reménykedni kezd, hogy ismét találkozhat a sármos Kittel. Azonban gonosz mostohaanyja megtiltja a lánynak, hogy részt vegyen a bálon és még ruháját is szétszaggatja. De persze, ahogy a tündérmesékben lenni szokott, a segítség sem várat magára sokat. Egy kedves koldus öregasszony (Helena Bonham Carter) néhány egér és egy hatalmas sütőtök segítségével örökre megváltoztatja a fiatal lány életét.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Cinderella.2015.BDRip.x264.Hungarian-nCORE 1.23 GB 2023-08-28
10:37:15
subtitle
SD/HUN
green mark Cinderella.2015.RETAiL.HUN.DVDRip.XviD-uzoli 1.10 GB 2015-08-19
07:34:14
subtitle
SD/HUN
green mark Cinderella.2015.DVDRip.x264.HUN-CRW 1.26 GB 2017-08-06
18:11:30
Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2020-11-13 13:41:40 - Anolin 2 Idézem *icetomp* szépen megfogalmazott hozzászólását.

"Egy élmény volt, minden perce. Csillagszórós tízest adtam rá, a magam részéről. Biztosan túlzok, de nem találtam, - sőt eszembe sem jutna - , belekötni valót, annyira ártatlan a jól ismert történet, és a kivitelezése minden szempontból, és számomra pontosan visszaadta úgy, a gyerekkoromban "olvasva, és hallva" megismert mesét, ahogy én azt akkor elképzeltem, hangulatában, karakterekben, színekben, mindenben. Kihagyhatatlan családi mozi. Szerintem. És külön örülök, hogy nem szupersztárokat (Cate Blanchett kellett azért ide...) kértek fel a szerepekre. Ez így volt jó. Ajánlom mindenkinek. :)"

2020-11-13 13:26:49 - Anolin 2 Az adatlap BDRip-HD feltöltésekkel frissült, szinkronosan és feliratosan is.
A 10bit-es szín, gyönyörű grafikával jelenik meg (1fichier)