Halálhágó

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Heartbreak Ridge
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1986
Játékidő:
130 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Rendező:
Gunnery Sergent Thomas Highway:
Roy Jennings:
Corporal Stitch Jones:
Aponte:
Lieutenant Ring:
Quinones:
Staff Sgt. Webster:
Little Mary:
Collins:
Fragetti:
Major Devin:
'Swede' Johanson:
Aggie:
Major Malcolm Powers:
Quartermaster Sgt.:
Sergeant Major Choozoo:
Colonel Meyers:
Profile:
Szereplők:
Clint Eastwood (Gunnery Sergent Thomas Highway), Clint Eastwood (Highway), Bo Svenson (Roy Jennings), Mario Van Peebles (Corporal Stitch Jones), Mario Van Peebles (Stitch), Ramón Franco (Aponte (as Ramon Franco)), Boyd Gaines (Lieutenant Ring), Mike Gomez (Quinones), Moses Gunn (Sgt. Webster), Moses Gunn (Staff Sgt. Webster), Eileen Heckart (Little Mary), Rodney Hill (Collins), Vincent Irizarry (Fragetti), Peter Koch ('Swede' Johanson), Marsha Mason (Aggie), Everett McGill (Major Malcolm Powers), Everett McGill (Major Powers), Arlen Dean Snyder (Choozoo), Arlen Dean Snyder (Sergeant Major Choozoo), Tom Villard (Profile)
Megtekintések:
1,682 (909)
Leírás:
Tom Highway őrmester egész életét a tengerészgyalogság kötelékében töltötte: megjárta Koreát és Vietnámot, kapott számos kitüntetést. Most visszatér ahhoz, amihez egész életében a legjobban értett: az újoncok kiképzéséhez. A kemény szolgálatban töltött évek után az új feladat is számos nehézséggel indul. Az őrmester nehezen boldogul a nem túl sok szakértelemmel rendelkező tisztikarral, és a kiképzendő szakasz tagjairól sem lehet sok jót mondani. Jones arról álmodozik, hogy egyszer még híres rocksztár lesz belőle, Aponte családi problémákkal küszködik, a bajkeverő Fragatti csak azért állt tengerészgyalogosnak, hogy megússza a börtönt, Quinones pedig egyszerűen képtelen betartani a fegyelmet. Ám hamar eljön az az idő, amikor mindenkinek be kell bizonyítani, hogy mire képes: váratlanul egy kis karibi szigetre, Grenadába rendelik őket, oda, ahol már minden élesben megy.

Elérhető megtekintő linkek: 46

Hozzászólások

2022-03-11 21:31:59 - kirst 1 -Isten szeret titeket! - Tudjuk.- De én annál kevésbé!
:) Mekkora film. A dumák fergetegesek!

2021-10-23 10:33:56 - Classic1974 2 A Svéd....Steve Jones a nevem....Büszkén futok mert felderítő vagyok az őrmesterünk egy dermetes .arok :) Klasszikus mozi.

2021-03-13 19:11:22 - Gabesz79 1 10/10:)