A bűn hálójában

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Haywire
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
93 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Antonio Banderas (Rodrigo), Michael Douglas (Alex Coblenz), Ewan McGregor (Kenneth), Bill Paxton (John Kane), Michael Angarano (Scott), Lluís Botella (Helpful Guy), Eddie J. Fernandez (Barroso), Mathieu Kassovitz (Studer), Debby Lynn Ross (Diner Waitress), Anthony Brandon Wong (Jiang), Michael Fassbender (Paul), Karl Shiels (Goatee), Max Arciniega (Gomez), James Flynn (Hotel Clerk), Channing Tatum (Aaron), Gina Carano (Mallory Kane), Julian Alcaraz (Victor), Aaron Cohen (Jamie)
Megtekintések:
1,548
Leírás:
Mallory Kane (Gina Carano) kiváló ügynök, aki az amerikai kormánynak dolgozik, és a világ legveszélyesebb pontjain teljesíti a megbízásait. Egy sikeres akció után azonban gyilkossággal vádolják, és hamarosan profi bérgyilkosok veszik üldözőbe, akik minden trükkjét ismerik. Mallory kénytelen szembesülni azzal, hogy elárulták. Országról országra menekül, míg végül úgy dönt, szembe néz üldözőivel, csapdát állítva tisztázza magát és kideríti, ki az áruló.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Haywire.2011.HUN.DVDRiP.XviD-DWP 710.32 MB 2017-03-24
06:21:08
subtitle
SD/HUN
green mark Haywire.2011.iNT.BDRiP.XviD.HuN-MWT 1.20 GB 2018-08-13
17:31:41
Elérhető megtekintő linkek: 20

Hozzászólások

2022-08-27 13:13:42 - GaborGabor Imádom ezt az MMA-s kis csajt. Tudjátok azt szeretem a filmjeiben, hogy valóban hitelesek a bunyós részek. "Nem kamu" lásd egy mai irtó vicces [Van-Damme filmet pl] és lathatóan mellé ütök és miután 2-szer fejbe is rúgtak, akkor is felpattanok és hajrá továbbra is harcolok :D Ami nagy kedvencem a harcos filmekben az az érintetlen ököl.. Értem ez alatt, hogy szétveri egymást két filmhősünk és utána semmi karcolás, vagy épp vérnyomok az öklükön, ez annyira gáz.. :D