Másnaposok viadala

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Hungover Games
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
85 perc
imdb_icon értékelés:
3.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jamie Kennedy (Justmitch), Tara Reid (Effing White), Dan Buran (Captain Jack), Herbert Russell (Zach), Caitlyn Jenner (Skip Bayflick), Martin Klebba (Fruito), John Livingston (Doug), Sam Pancake (Tracey), Con Schell (Bearded Wizard), Steve Sobel (Kaptain Kazakhstan), Terra Jolé (Teddy), Chanel Gaines (Boo), Mark Harley (Thor), Carolyn Ratteray (Boo), Ben Begley (Ed), Hank Baskett (Stephen A. Templesmith), Damien Bray (Scuba Diver), Ross Nathan (Bradley)
Megtekintések:
1,557
Leírás:
Bradley, Ed and Zach egy jól sikerült buli után egy különös szobában ébred fel, egy még különösebb világban… barátjuk, Doug nélkül. Némi kutakodás után a trió megtudja, hogy egy vonaton vannak, amelyik egyenesen a The Hungover Games-re tart, ahol meg kell mérkőzniük a különböző körzetek, a vegyes popkultúrák körzete, a szuperhős körzet, a középfölde körzet, a bábok körzete és a Johnny Depp körzet kiválasztottjaival.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark The.Hungover.Games.2014.UNRATED.CUSTOM.BDRip.x264.HUN-SLN 1,001.44 MB 2023-09-02
11:26:50
Elérhető megtekintő linkek: 11

Hozzászólások

2024-05-11 12:15:12 - GaborGabor Tyű.. nem is néztem, hogy nem a régi csapat viszi tovább a filmet... így hatalmas csalódás volt és persze erőltetett, mivel próbálják hozni a másnaposok szereplőinek arculatát, másolni a személyiségüket, karaktereket... de 10 p után offoltam. Akkora csalódás volt számomra... A régi gárda trilógián mai napig visítok akkora arcok mind a három részben... kár volt ezt erőltetni.. hát bocsi.. köszi netmozi, mint mindig :)