Jelek

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Signs
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2002
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Graham Hess:
Merrill Hess:
Morgan Hess:
Columbia University Professor:
Mr. Nathan:
Officer Paski:
Colleen Hess:
Mrs. Nathan:
Mexico City Reporter:
Sarah Hughes:
Lionel Prichard:
Rendező:
Ray Reddy:
SFC Cunningham:
Off-Screen TV Anchor:
Tracey Abernathy:
TV Anchor:
Bo Hess:
Brazilian Birthday Boy:
Szereplők:
Mel Gibson (Graham Hess), Mel Gibson (Rev. Graham Hess), Joaquin Phoenix (Merrill Hess), Rory Culkin (Morgan Hess), Clifford David (Columbia University Professor), Lanny Flaherty (Mr. Nathan), Cherry Jones (Officer Paski), Patricia Kalember (Colleen Hess), Marion McCorry (Mrs. Nathan), Rhonda Overby (Sarah Hughes), Michael Showalter (Lionel Prichard), M. Night Shyamalan (Ray Reddy), Ted Sutton (SFC Cunningham), Merritt Wever (Tracey Abernathy), Merritt Wever (Tracey Abernathy, the Pharmacist), Abigail Breslin (Bo Hess), Kevin Pires (Brazilian Birthday Boy)
Megtekintések:
2,046 (1,223)
Leírás:
Különös események zajlanak egy álmos amerikai kisváros közelében egy farmon. Valaki hatalmas, kör alakú tisztást vág a kukoricásba. A farm tulajdonosa (Mel Gibson), a város egykori lelkipásztora szeretne nem törődni a tréfacsinálókkal, de azok visszatérnek, és a földeken újabb és újabb gabonakörök jelennek meg. A ház lakói egyre jobban félnek; a titokzatos, kísérteties jelek pedig szaporodnak. Talán tényleg nekik van igazuk, nem Graham tiszteletesnek. Talán mégsem emberkéz műve ez az egész. A kutyák megvesznek, a friss víz megposhad, a városka lakói menekülnek, és az egyetlen férfi, aki eddig képes volt megőrizni a józan eszét, maga is kénytelen egyre komolyabban venni a körülötte zajló eseményeket. Hiszen lehet, hogy nemsokára a gyerekei életéért kell küzdenie. Csak azt nem tudja, kivel.

Elérhető megtekintő linkek: 47

Hozzászólások

2020-08-26 16:08:25 - Gabcsi110 2 Kedves @lali36!
És munkánkat segítve, valamint, hogy más ne járjon így, megjelölted hibásnak?

2020-08-26 15:52:33 - lali36 2 nem szoktam hozzá szolni általában semmihez de amikor már 30 klikket nyomok és utánna irja ki hogy a link hibás azért már!!!!