Eszeveszett mesék

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Relatos salvajes
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
122 perc
imdb_icon értékelés:
8.1
Kategória:
Cocinera (segment "Las rata:
Padre Pasternak (segment "P:
Salgado (segment "Pasternak:
Hombre 1 (segment "Pasterna:
Isabel (segment "Pasternak&:
Diego (segment "El más fuer:
Ignacio Fontana (segment "P:
Profesora Leguizamón (segment &q:
Készítők:
Rendező:
Gerente Casa Tía (segment ":
Cuenca (segment "Las ratas&:
Moza (segment "Las ratas&qu:
Azafata (segment "Pasternak:
Único Amigo (segment "Paste:
Empleada Aerolínea (segment &quo:
Hombre 2 (segment "Pasterna:
Víctor Jensen (episodio 'Pa:
Madre Pasternak (segment "P:
Alexis (segment "Las ratas&:
Szereplők:
Rita Cortese (Cocinera (segment "Las ratas")), Rita Cortese (Cocinera (segment "The Rats")), Ricardo Darín (Simón (segment "Bombita")), Héctor Drachtman (Padre Pasternak (segment "Pasternak")), Nancy Dupláa (Victoria (segment "Bombita")), Darío Grandinetti (Salgado (segment "Pasternak")), Pablo Machado (Hombre 1 (segment "Pasternak")), Oscar Martínez (Mauricio (segment "The Deal")), María Marull (Isabel (segment "Pasternak")), Erica Rivas (Romina (segment "Til Death Do Us Part")), Leonardo Sbaraglia (Diego (segment "Road to Hell")), Diego Starosta (Ignacio Fontana (segment "Pasternak")), Mónica Villa (Profesora Leguizamón (segment "Pasternak")), Germán de Silva (Casero (segment "La propuesta")), Marcelo Frasca (Gerente Casa Tía (segment "Pasternak")), César Bordón (Cuenca (segment "The Rats")), María Onetto (Helena (segment "The Deal")), Julieta Zylberberg (Moza (segment "Las ratas")), Julieta Zylberberg (Moza (segment "The Rats")), Walter Donado (Mario (segment "Road to Hell")), Osmar Núñez (Lawyer (segment "The Deal")), Lucila Mangone (Azafata (segment "Pasternak")), Javier Pedersoli (Único Amigo (segment "Pasternak")), María Laura Caccamo (Empleada Aerolínea (segment "Pasternak") (as Laura Cáccamo)), Horacio Vay (Hombre 2 (segment "Pasternak")), Carlos Alberto Vavassori (Víctor Jensen (episodio 'Pasternak')), María Rosa López Ottonello (Madre Pasternak (segment "Pasternak"))
Megtekintések:
2,346 (1,303)
Leírás:
Az év legőrültebb, fergeteges vígjátékának főszereplői eljutnak arra a pontra, amikor betelik a pohár. Amikor nincs visszaút. Amikor elszakad valami és olyat tesznek, ami visszafordíthatatlan események láncolatát indítja el. Egy súlytalan flört a repülőgépen éppúgy váratlan fordulathoz vezet, mint amikor a pincérnő felismeri vendégében azt az uzsorást, aki tönkretette a családját. Két autós összekülönbözése a kanyargós hegyi úton könnyen vezethet halálos ámokfutásba, és egy bombaszakértőnél is elszakad a cérna, amikor autója lefoglalása után szembesül a végeláthatatlan bürokráciával. Aztán ott van az apa is, aki fiát szeretné megmenteni a börtöntől, de belefárad abba, hogy mindenki csak a pénzét akarja. És persze a menyasszony, aki az esküvőn döbben rá, hogy férje nemcsak megcsalta, de a szeretőjét meg is hívta a lagzira........

Elérhető megtekintő linkek: 22

Hozzászólások

2021-04-10 18:31:05 - evilroy Kemény történetek, ajánlok több "részt" is az autóvezetőknek (különösen a majomember Berki Krisztián-féléknek) , ezt a filmet megnézvén örülök, hogy nincsen jogsim, vezetni se tudok :)

2021-03-25 18:58:55 - Augusztino Jó volt....köszi

2020-01-09 18:13:44 - dinaodi Nem volt ez rossz, sőt tetszett.A vígjáték nem éppen a kategória, de nézhető, sőt, szórakoztató.köszi a feltöltést.10/8

2019-12-28 18:09:11 - LucaLove 2 Nincs ezzel semmi baj. A szatirikus fekete humor nem fekszik mindenkinek. Nekem bejött, nem bántam meg, hogy megnéztem.

2019-03-30 19:40:21 - Ninja Ez inkább horror mint vígjáték,semmi vicces nincs benne.Köszönöm a lehetőséget.Pontozásom 10/5.

2018-09-22 19:20:00 - Katina Ez komolyan vígjáték volt? A spanyol humor elég fura. Engem Stephen King rövid rémtörténeteire emlékeztetett, vagy a Mesék a kriptából-ra.
Vígjátéknak 0, de rémtörténeteknek: 10/6