Cliffhanger - Függő játszma

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Cliffhanger
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1993
Játékidő:
113 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Gabe Walker:
Rendező:
Eric Qualen:
Evan:
Jessie Deighan:
Brett:
Stuart:
Delmar:
Heldon:
Kristel - Jet Pilot:
Davis:
Kynette:
Richard Travers:
Hal Tucker:
Agent Matheson:
Frank:
Walter Wright:
Szereplők:
Sylvester Stallone (Gabe Walker), John Lithgow (Eric Qualen), John Lithgow (Qualen), Max Perlich (Evan), Janine Turner (Jessie Deighan), Trey Brownell (Brett), Gregory Scott Cummins (Ryan), Craig Fairbrass (Delmar), Denis Forest (Heldon), Caroline Goodall (Kristel), Caroline Goodall (Kristel - Jet Pilot), Michelle Joyner (Sarah), Leon (Kynette), Rex Linn (Richard Travers), Rex Linn (Travers), Michael Rooker (Hal Tucker), Ralph Waite (Frank), Paul Winfield (Walter Wright)
Megtekintések:
1,240 (617)
Leírás:
Gabe Walker a Sziklás-hegységben tevékenykedő mentőosztag tagjaként bármennyire igyekezett, nem tudta megakadályozni egy amatőr hegymászó halálát, és a tragédia miatt önszántából távozott a csapatból. Most, nyolc hónappal a baleset után lelkiismeret furdalástól gyötörten búcsúzni tér vissza a szirtekhez. Miközben barátnője hiába próbálja maradásra bírni, hívást kapnak: egy kis utasszállító gép kényszerleszállásának túlélői kérnek kétségbeesetten segítséget. Walker vonakodva bár, de egykori társával elindul a küldetésére. Az már csak a megérkezéskor derül ki, hogy az utasok egytől-egyig veszélyes terroristák, és a gépen rajtuk kívül még körülbelül százmillió dollárt is szállítottak, ami a leszállás közben három bőröndben lehullott a Sziklás-hegység hatalmas csúcsaira. Senki sem számít rá, hogy útban a jószerével megközelíthetetlen szirtre Gabe pokoli sakkjátszmába kezd, melyben élő emberek a bábuk, a játéktér pedig a hegység halálosan veszélyes meredélye.

Elérhető megtekintő linkek: 46

Hozzászólások

2021-11-28 09:08:02 - GaborGabor 1 Bárcsak manapság lenne ilyen normális akciófilm....de sajna10 akciófilmből 8 mellett vannak negatív kritikák, érthető módon, mert egyre több a hatalmas baromság sajna, és ami a vicc, hogy legnagyobb színészektől?!...

2021-05-25 18:41:53 - ricsicsi 3 Köszönjük a feltöltést!Megunhatatlan klasszikus akció.

2020-11-26 17:14:44 - zsoszi99 1 Nagy kedvencem 10/10