Az ördög széke

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Devil's Chair
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
4.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Nadja Brand (Dr. Clairebourne), Eric M. Breiman (Asylum Clerk), David Gant (Dr. Willard), Andrew Howard (Nick West), Graham Riddell (Demon), Elize du Toit (Rachel Fowles), Paul Sweeney (Patient), Louise Griffiths (Melissa), Matt Berry (Brett Wilson), Pollyanna Rose (Sammy), Olivia Hill (Nurse), Gary MacKay (Driver)
Megtekintések:
1,158
Leírás:
A veszélyes kalandokat kedvelő Nick West elviszi barátnőjét egy elhagyatott elmegyógyintézetbe, hogy a hátborzongató helyszínnel tegye izgalmasabbá kábszeres tripjüket. De mikor a lány leül egy különös székre, teste hirtelen szörnyű csonkításon esik át, majd eltűnik egy váratlanul megjelenő, démoni fekete lyukban. Mikor Nick elmeséli a vérfagyasztó történetet a rendőrségnek, elmebetegnek nyilvánítják és a pszichiátria zárt osztályára kerül. Nick négy évvel később visszatér a tett helyszínére, hogy kiderítse a vérfagyasztó eset mögött rejlő igazságot.

Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2019-07-17 20:45:00 - szecjAN Spoiler


Ajjaj. Ezek ritka hülyék. Látják, hogy a meglévő pénzből már nem tudnak jó filmet összehozni mert ahhoz ki kéne lépni a keretből mégpedig csúnyán. Beraknak hát egy kritikát a filmen belülre (ilyen még úgysem volt) és elbohóckodják az egészet. A bajom csak az, hogy ezzel lejáratják az amúgy is szétfikázott műfajt. Könnyebb lefikázniuk egy egész műfajt mint, hogy elismerjék azt, hogy Ők a szarok. Ilyen arrogáns hozzáállással is ritkán lehet összefutni...

2019-07-17 18:15:06 - szecjAN Jajj már. A világ egyik legerősebb drogja = Aspirin... Kiv. volnék félrefordítás hatásvadászat vagy szimpla hülyeség.

2018-08-15 12:31:11 - romeo ez jó volt! köszi