Hagazussa

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Hagazussa
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
102 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Haymon Maria Buttinger (Dorfpfarrer), Claudia Martini (Mutter), Tanja Petrovsky (Swinda), Thomas Petruo (Doctor), Franz Stadler (Sepp), Killian Abeltshauser (Farmer), Gerdi Marlen Simonn (Baby Martha), Judith Geerts (Nun), Maximilian Hinterberger (Village Boy 1), Richard Gerum (Village Boy 2), Mario Schulze (Man with Mask 1), Gerhard Lentner (Man with Mask 2), Andreas Steiner (Man with Mask 3), Verena Bachl (Pestleiche), Kathy Alberici (Pestleiche), Iris Berner (Village Mother #1), Aleksandra Cwen (Albrun), Celina Peter (Albrun (jung))
Megtekintések:
991
Leírás:
A 15. századi Ausztriában hideg tél tombol az Alpokban, ahol a babonaság uralkodik a helyi parasztság felett. Egy távoli alpesi kunyhóban, Albrun és az édesanyja szűkösen éldegélnek az erdő adta élelemből. Amikor az anya egy titokzatos betegség miatt meghal, Albrun egyedül marad. Húsz év múlva, mikor egy falusi, a titokzatos Swinda, lenyűgözi Albrunot egy kellemetlen barátsággal, és elcsábítja őt, csak akkor szereznek róla tudomást a közelben lévő falu lakói, mivel Albrun a saját házasságon kívüli gyermekét várja. Közben a sötét, komor erdőkben felhangzik az édesanyja hangja, aki felszólítja őt... Vajon ezek a téveszmék hangjai, vagy Albrun egy hagazussa (kerítés lovagló), a skandináv mondák boszorkánya, aki egyik lábával ebben a világban áll, a másik lábával pedig egy ismeretlenben, amellyel képes kapcsolatot teremteni, képes más világokat érzékelni és kapcsolatba lépni velük, így mutatva meg a természetfeletti gonosz igazi erejét?

Elérhető megtekintő linkek: 1

Hozzászólások

2018-08-18 14:27:17 - romeo ez még nekem is fáj...egyetértek krytonnal!

2018-08-08 19:29:05 - kryton Köszi a feltöltést.
Aki ezt a filmet megrendezte annak egésznap boxkesztyűvel a kezén körömcsipesszel füvet kéne nyirnia (sztem ezzel mindent elmondtam)

2018-08-08 09:31:19 - cruelgod ja,végülis egy jo horrornak aza lényege hogy jol legyen fényképezve :) Én szeretem a müvész filmeket,de rohadtul irritál hogy ma már minden s zart horrornak neveznek amibe tul sötét van,vagy van benne egy gyilkosság..... nem csodálkoznék ha pl a Colombo-t horror-sorozat ként tenné müsorra ujra a retek klub :D

2018-08-07 21:59:48 - SilverSz Meglesem, de a leírásban kissé zagyva a történet...