Tini Titánok: A film

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Teen Titans Go! To the Movies
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
84 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Superman:
Slade:
Jade Wilson:
Raven:
Guard:
Trailer Voice:
Machine Voice:
Batman:
Starfire:
Beast Boy:
Young Bruce Wayne:
Aquaman:
Cyborg:
Balloon Man:
Plastic Man:
Wonder Woman:
Szereplők:
Nicolas Cage (Superman (voice)), Will Arnett (Slade (voice)), Kristen Bell (Jade Wilson (voice)), Michael Bolton (Tiger (voice)), Tara Strong (Raven (voice)), John DiMaggio (Guard / Synth Skate Voice (voice)), Scott Menville (Robin (voice)), Hynden Walch (Starfire (voice)), Greg Cipes (Beast Boy (voice)), Kal-El Cage (Young Bruce Wayne (voice)), Eric Bauza (Aquaman / Stan Lee's Assistant (voice)), Khary Payton (Cyborg (voice)), Greg Davies (Balloon Man (voice)), Joey Capps (Plastic Man (voice) (as Joey Cappabianca)), Halsey (Wonder Woman (voice)), Joey Cappabianca (Plastic Man (voice))
Megtekintések:
3,589 (2,062)
Leírás:
Már mindegyik szuperhős saját játékfilmet kapott – mindegyik, a Tini Titánokat kivéve. Robin, a csapat vezetője elhatározza, ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, aminek ő lesz a sztárja! A gond, hogy Hollywoodban nem igazán akarják észrevenni őket. Néhány őrült ötlettel a tarsolyukban és egy dallal a szívükben a csapat ezért Tinsel városába megy, hogy valóra váltsák álmukat. A dolgok keményre fordulnak, amikor feltűnik a színen a gonosz Slade, aki világuralomra tör.

Elérhető megtekintő linkek: 30

Hozzászólások

2019-09-02 13:13:08 - pidzse Nem volt rossz volt benne egy kis back to the future zene :D meg pár nevettető beszolás . De amugy gyerekenek valo teljesen.

2019-07-15 11:45:40 - Szilvi32 Sziasztok! Várható magyar szinkron? Köszi!