Zombik világa 2.

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
83 perc
imdb_icon értékelés:
2.9
Kategória:
star:
Szereplők:
Gisela Madrigal (Neighbour), Myriam Kassiby (Runner), Wayne S. Davies (Lead Man), Johnny Ma (Zombie 1), Edgar Coronel (Lazaro), Nick Karner (Alan Landry), Leoni Leaver (Young lady / naked zombie), William Fumicello (Last homer (credit only)), Caleb Helm (Boy), Alena Koch (Wendy Pickett), Johnny Ma (Zombie 1), Leanne Curran (Woman with shotgun), Myriam Kessiby (Runner), Jarod Kearney (Jason), Tracey Coppedge (Ms.Carruthers), Clifford Hall (Giant zombie), Gilly Conklin (Rhonda), Katie Carpenter (Billie Jean), Lisa Gagnon (Audrey)
Megtekintések:
1,640 (619)
Leírás:
Négy teljesen véletlenül összeverődött ember küzd az életben maradásért egy olyan világban, ahol egy zombivírus letarolta az emberiséget. Los Angelesbe vezető road-tripjük során számos hasznos tanáccsal látják el a nézőt, hogyan lehet megúszni a támadásokat egy teljesen a feje tetejére állt világban. A 2009-es első rész nagy sikerének a folytatásában a zombipopuláció ugyan csökkenni kezd, és a főhőseinken is eluralkodik némi nyomott hangulatú apátia – azért sikeresen bajba keverik magukat és egymást, ráadásul felfedezik, hogy kifejlődött egy új, szuper-zombi faj, amely okosabb is, gyorsabb is, és hatékonyabb is, mint elődje......

Elérhető megtekintő linkek: 0
Nincs elérhető megtekintő link.

Hozzászólások

2018-08-11 17:19:06 - Egy apró vizjel van a filmben.mert néhány emberke önálló akcióba kezdet.a netmozi filmjeit letőltik és aztán a saját nevüket karcolják a film jobb felső sarkába vizjel formájában.aztán meg videába feltöltik és a netmozi filmjeivel vagánykodnak:)