Az utolsó felvonás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Deadline
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
85 perc
imdb_icon értékelés:
4.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Thora Birch (Lucy), Brittany Murphy (Alice), Tammy Blanchard (Rebecca), Marc Blucas (David), Claudia Troll (David's Mother), Michael Piscitelli (Ben's Voice)
Megtekintések:
1,590
Leírás:
Alice, a harminckét éves írónő versenyt fut az idővel, hogy határidőre befejezzen egy forgatókönyvet. Nemrég gyógyult fel a lelki összeomlásból, ezért is fontos számára a munka, különben veszélybe kerül az egész pályafutása. Távol a város zajától, egy viktoriánus házba vonul vissza dolgozni. A figyelmét azonban hamarosan különös hangok és kísértetek keltik fel. A kíváncsi Alice elkezdi felderíteni a házat és a padlásszobában rátalál az elrejtett videókazetta-gyu00FBjteményre. Minél több nyugtalanító kazettát néz meg, annál inkább érdekli, mi történt az ott lakó házaspárral.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Deadline.2009.BDRip.x264.HUN-CRW 757.20 MB 2023-09-08
20:08:50
Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2018-08-03 23:30:43 - 4 a film nem egy kiemelkedő darab, akiért mégis megéri időt szánni rá, az Brittany Murphy. az ő játékát mindig is ezek a neurotikus, sápadt, sebezhető női karakterek tették igazán emlékezetessé. és sokkal tehetségesebb volt annál, mint amilyen színvonalú filmekben szerepelt. a halála annak idején megrázott.