A zombik lázadása

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Rise of the Zombies
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
89 perc
imdb_icon értékelés:
3.8
Kategória:
Lynn Snyder:
Dr. Halpern:
Captain Caspian:
Tash:
Pauline:
Rendező:
Doctor Arnold:
Marshall:
Park Ranger Sanchez:
Ashley:
Jun Nagase:
Jud Nagase:
Jason:
Szereplők:
Mariel Hemingway (Lynn Snyder), LeVar Burton (Dr. Halpern), Danny Trejo (Captain Caspian), Chad Lindberg (Kyle), Kim Little (Pauline), French Stewart (Doctor Arnold), Ethan Suplee (Marshall), Madonna Young Magee (Vivian (as Madonna Magee)), Madonna Young Magee (Vivian), Lorenzo Eduardo (Park Ranger Sanchez), Kerisse Hutchinson (Julie), Heather Hemmens (Ashley), Lilan Bowden (Jun Nagase), Peter Ngo (Jud Nagase), Jon Kondelik (Jason), Andy Clemence (Bob), Kim Little (Pauline)
Megtekintések:
863 (384)
Leírás:
San Franciscóban egy maroknyi ember az Alcatrazban zárva menekül meg a a várost ellepő zombik seregétől. Az egykori börtön egy ideig megnyugtató biztonságot nyújt, azonban az éhes zombik elérik a szigetet. Tudomást szerezve arról, hogy a szárazföldön egy tudós antiszérumot fejlesztett ki a zombik ellen, a kétségbeesett csoport a harcedzett Caspian Kapitány (Danny Trejo - Machete, Alkonyattól pirkadatig) vezetésével kitör a zombik ostromolta szigetről, hogy megtalálja a tudóst és az életet jelentő szérumot.

Elérhető megtekintő linkek: 14

Hozzászólások

2018-07-29 14:15:57 - cruelgod 1 mi a francnak erőlteti az Asylum ezeket a gagyi baromságokat? 20 perc elég is volt belőle.