A zombik lázadása

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Rise of the Zombies
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
89 perc
imdb_icon értékelés:
3.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Mariel Hemingway (Lynn Snyder), LeVar Burton (Dr. Halpern), Danny Trejo (Captain Caspian), Keith Allan (Tash), Chad Lindberg (Kyle), Kim Little (Pauline), French Stewart (Doctor Arnold), Ethan Suplee (Marshall), Madonna Young Magee (Vivian), Hector Luis Bustamante (Ramon), Lorenzo Eduardo (Park Ranger Sanchez), Kerisse Hutchinson (Julie), Heather Hemmens (Ashley), Angelique Cinelu (Letty), Lilan Bowden (Jun Nagase), Peter Ngo (Jud Nagase), Jon Kondelik (Jason), Andy Clemence (Bob)
Megtekintések:
1,396
Leírás:
San Franciscóban egy maroknyi ember az Alcatrazban zárva menekül meg a a várost ellepő zombik seregétől. Az egykori börtön egy ideig megnyugtató biztonságot nyújt, azonban az éhes zombik elérik a szigetet. Tudomást szerezve arról, hogy a szárazföldön egy tudós antiszérumot fejlesztett ki a zombik ellen, a kétségbeesett csoport a harcedzett Caspian Kapitány (Danny Trejo - Machete, Alkonyattól pirkadatig) vezetésével kitör a zombik ostromolta szigetről, hogy megtalálja a tudóst és az életet jelentő szérumot.

Elérhető megtekintő linkek: 9

Hozzászólások

2018-07-29 14:15:57 - cruelgod 2 mi a francnak erőlteti az Asylum ezeket a gagyi baromságokat? 20 perc elég is volt belőle.