Vén csontok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Old Dogs
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
88 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Kategória:
Charlie:
Martha:
Barry:
Vicki:
Craig:
Jenna:
Jimmy Lunchbox:
Kelly:
Rendező:
Tijuana Priest:
Amanda:
Condo Woman:
Yoshiro Nishamura:
Singing Waiter:
Riku:
Tattoo Artist:
Szereplők:
John Travolta (Charlie), Robin Williams (Dan), Ann-Margret (Martha), Matt Dillon (Barry), Kelly Preston (Vicki), Seth Green (Craig), Rita Wilson (Jenna), Bernie Mac (Jimmy Lunchbox), Lori Loughlin (Amanda), Amy Sedaris (Condo Woman), Sab Shimono (Yoshiro Nishamura (as Saburo Shimono)), Ella Bleu Travolta (Emily), Kevin Yamada (Riku (as Kevin W. Yamada)), Conner Rayburn (Zach), Residente (Tattoo Artist)
Megtekintések:
768 (344)
Leírás:
Dan és Charlie nemcsak barátok, de üzlettársak is egyben. Életük nagy lehetősége előtt állnak, jó üzletnek néznek elébe. Egészen addig, míg egy napon beállít Dan egykori oldalbordája, és közli az exével, hogy van egy hatéves, vegyes páros ikerpárja, akiknek ő az apukája. Nem teketóriázik sokat, a nyakába is varrja a lurkókat, mondván, neki egy rövid időre börtönbe kell vonulnia. Nosza, lőttek a legényéletnek! A kölykökhöz mit sem értő párosnak nem kis erőfeszítésébe kerül, hogy megbirkózzon a helyzettel. Lehetőleg anélkül, hogy mindez a barátságuk és az üzlet rovására menne.

Elérhető megtekintő linkek: 48

Hozzászólások

2021-08-03 12:53:53 - ildimate6491 A tábor és golfozás állati volt! XD

2019-07-07 23:48:05 - Ninja 1 Vicces volt,a golfos jelenet mindent visz.Azért azon nem nagyon lepődött meg,hogy van két gyereke.
A leírás nem pontos,a filmben azt mondták,hogy hét évesek és nem hat.
Pontozásom 10/8.