An American Crime: Bűnök

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
An American Crime
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Gertrude Baniszewski:
Reverend Bill Collier:
Hope Orbach:
Stephanie Baniszewski:
Andy:
Paula Baniszewski:
Rendező:
Sylvia Likens:
Mrs. Doyle:
Betty Likens:
Lester Likens:
Coy Hubbard:
Marie Baniszewski:
Prosecutor:
Bradley:
Johnny Baniszewski:
Shirley Baniszewski:
Jennie Likens:
Mr. Doyle:
Szereplők:
Catherine Keener (Gertrude Baniszewski), Michael O'Keefe (Reverend Bill Collier), Michelle Benes (Hope Orbach), Scout Taylor-Compton (Stephanie Baniszewski), Ari Graynor (Paula Baniszewski), Elliot Page (Sylvia Likens (as Ellen Page)), Elliot Page (Sylvia Likens), Patricia Place (Mrs. Doyle), Romy Rosemont (Betty Likens), Nick Searcy (Lester Likens), Carlie Westerman (Marie Baniszewski), Bradley Whitford (Prosecutor), Tristan Jarred (Johnny Baniszewski), Hannah Leigh (Shirley Baniszewski (as Hannah Leigh Dworkin)), Hayley McFarland (Jennie Likens), Calvin Keet (Mr. Doyle)
Megtekintések:
2,641 (1,576)
Leírás:
A vándorcirkusznál dolgozó Likens-szülők úgy gondolják, két lányuk, Sylvia (Page) és Jennie (Hayley McFarland) jól ellesznek a hat gyermekét egyedül nevelő Gertrude Baniszewski (Keener) felügyelete alatt, amíg ők befejezik a munkaturnét. Nem is sejtik azonban, hogy a vasárnapi miséken megismert nő nem csak súlyos anyagi gondokkal, de elmebetegséggel is küszködik, és frusztrációját hamarosan vendégein kezdi el levezetni. A veréssel, megaláztatással vegyes büntetések egyre durvább és durvább formát öltenek, és ebben a nő megfélemlített gyermekei is részt vesznek, végül aztán Sylvia a pincében köt ki, ahonnan több héten át ki sem engedik, kínozzák, éheztetik, és leírhatatlan szörnyűségekre kényszerítik. Mire a lány szülei rádöbbennek, mi történik, már késő... A film, az 1960-as évek egyik legsokkolóbb bűntényét dolgozza fel kendőzetlen őszinteséggel.

Elérhető megtekintő linkek: 47

Hozzászólások

2022-01-12 02:03:00 - Augusztino Megérdemli a 7.3 pontozást...Nagyon komoly és valóságos mondani valója van a filmnek..Silvia drága.;(;(:(
Nagyon sajnáltam végig szegénykém....

2021-04-03 12:26:38 - atag Egy kicsit jobban is megcsinálhatták volna a filmet. Szinte el van bagatelizálva,hogy min ment át szerencsétlen...

2019-04-26 14:17:41 - kovacs0 6 Ha utánaolvasol, kiderül, hogy a film még "finom" is volt a valósághoz képest. Hihetetlen történet.

2018-08-08 16:25:25 - Katina 4 És ez egy igaz történet... ijesztő. Egy beteg elme százat csinál?