28 nap

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
28 Days
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2000
Játékidő:
103 perc
imdb_icon értékelés:
6.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Sandra Bullock (Gwen Cummings), Steve Buscemi (Cornell), Marianne Jean-Baptiste (Roshanda), Viggo Mortensen (Eddie Boone), Elizabeth Perkins (Lily), Diane Ladd (Bobbie Jean), Mike O'Malley (Oliver), Azura Skye (Andrea), Meredith Deane (Young Lily), Susan Krebs (Evelyn), Margo Martindale (Betty), Kathy Payne (Aunt Helen), Elizabeth Ruscio (Mom), Reni Santoni (Daniel), Katie Scharf (Young Gwen), Alan Tudyk (Gerhardt), Loudon Wainwright III (Guitar Guy), Dominic West (Jasper)
Megtekintések:
1,159
Leírás:
Gwen Cummings (Sandra Bullock) jó fej lány: imád bulizni, imád inni, és élvezi, ha forog körülötte a világ. Így történhet, hogy egy lopott limuzinnal egészen egy házfalig jut. Az ítélet nem túl szigorú: Gwennek csupán egy hónapot kell eltöltenie ital és a barátja nélkül, elvonókúrán. Új, átmeneti otthonában különös alakokkal és különös szokásokkal kénytelen megbarátkozni. Az intézet szigorú igazgatója hatására azonban lassanként sikerül emberszámba vennie az őt körülvevő sok csodabogarat. És szerencsére, ebben az intézetben együtt kezelik a nőket és férfiakat.

Elérhető megtekintő linkek: 35

Hozzászólások

2021-07-25 19:37:49 - Katina Sandra Bullock-nak vannak kiemelkedő filmjei (A szív bajnokai, Bird box, A hálózat csapdájában, stb), és a maga nemében szerintem ez is az.
Már rég láttam, de most újra megnézem.
Köszi!