Elemi ösztön

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Basic Instinct
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1992
Játékidő:
127 perc
imdb_icon értékelés:
7.0
Kategória:
Detective Nick Curran:
Catherine Tramell:
Író:
Dr. Beth Garner:
Rendező:
Gus Moran:
John Correli:
Lieutenant Walker:
Johnny Boz:
Juvenile Officer:
Hazel Dobkins:
Sheriff:
Harrigan:
Internal Affairs Investigator:
Captain Talcott:
Roxy Hardy:
Dr. Lamott:
Lieutenant Nilsen:
Andrews:
Szereplők:
Michael Douglas (Detective Nick Curran), Sharon Stone (Catherine Tramell), Jeanne Tripplehorn (Dr. Beth Garner), George Dzundza (Gus), George Dzundza (Gus Moran), Wayne Knight (John Correli), Denis Arndt (Lieutenant Walker), Bill Cable (Johnny Boz), Dorothy Malone (Hazel Dobkins), Jack McGee (Sheriff), Benjamin Mouton (Harrigan), Chelcie Ross (Captain Talcott), Leilani Sarelle (Roxy), Leilani Sarelle (Roxy Hardy), Stephen Tobolowsky (Dr. Lamott), Daniel von Bargen (Lieutenant Nilsen (as Daniel Von Bargen)), Bruce A. Young (Andrews)
Megtekintések:
1,275 (602)
Leírás:
A San Fransisco-i night club tulajdonosát, Johnny Boz-t holtan találják az ágyában. Nick Curran nyomozó kapja meg az ügyet, aki ugyan ma már teljesen tiszta, de múltjában nagy szerepet kapott az alkohol és a kábítószer. Az első számú gyanúsított Catherine Tramell, a titokzatos és kihívó regényírónő, aki Boz szeretője volt. Kiderül, hogy a gyilkosság pontos mása Catherine egyik könyvében leírt gyilkosságnak, Nick azonban nem tud ellenállni a nő vonzerejének.

Elérhető megtekintő linkek: 48

Hozzászólások

2021-02-15 11:49:19 - dinaodi 1 Nem volt rossz, bizony...sőt merem állítani, hogy toronymagasan van, főleg a most játszott kategóriáiban.
Bármikor szívesen újranézem, annyira izgalmas, jó színészi játékkal, köszi.

2018-12-02 20:29:31 - szigetlako 1 A maga idejében óriási film volt, mindenki látni akarta, nem is volt rossz. Most is nézhető