A maflás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Here Comes the Boom
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Bella Flores:
Marty Streb:
Rendező:
Joe Duffy:
Molie Streb:
Principal Betcher:
Készítők:
Scott Voss:
Mr. De La Cruz:
Lauren Voss:
Joe Rogan:
Eric Voss:
Niko:
Martinez:
Assistant Principal Elkins:
Mark DellaGrotte:
Malia:
Mary Shannon Voss:
Peter Voss:
Szereplők:
Salma Hayek (Bella Flores), Henry Winkler (Marty Streb), Jackie Flynn (Joe Duffy), Nikki Tyler-Flynn (Molie Streb), Greg Germann (Principal Betcher), Kevin James (Scott Voss), Reggie Lee (Mr. De La Cruz), Melissa Peterman (Lauren Voss), Joe Rogan (Joe Rogan), Gary Valentine (Eric Voss), Bas Rutten (Niko), Mookie Barker (Assistant Principal Elkins), Mark DellaGrotte (Mark DellaGrotte), Jake Zyrus (Malia (as Charice)), Jake Zyrus (Malia), Thomas Gallagher (Peter Voss)
Megtekintések:
1,452 (807)
Leírás:
Scott 42 éves, egykedvű, lusta, középiskolában tanító biológiatanár. A férfi megtudja, hogy a gazdasági megszorítások miatt meg akarják szüntetni a zenei programot a suliban, és el akarják bocsájtani barátját, a zenetanárt. Scott aktivizálja magát a hírre, bár ebben az is szerepet játszik, hogy így imponálhat az suliban dolgozó nővérnél. Mivel Marty megmentéséhez pénzre van szükség, elindul egy utcai harcos versenyen. A küzdelmek során felfedezi a bátorságot és elszántságot, példát mutatva diákjainak.

Elérhető megtekintő linkek: 40

Hozzászólások

2021-07-10 18:15:11 - GaborGabor Többször is +néztem, nekem nagyon bejött... Ok, igaz imádom a MMA-t is, de aranyos vigjatek, honnan küzdi fel magát, es ugye aki szereti az MMA-t az tudja, hogy ez egyfajta kevert harcművészet, ahol valóban bárki bármikor győzhet a leglehetetlenebb helyzetbol is, akár egy leszorítással...ezt nem okoskodásnak írtam. :D Jó film :) Koszi a feltöltést. Még annyit, hogy a témája is szép, amiért harcol a ringben...akiért.. :)

2021-02-27 16:44:05 - LucaLove 1 Az egy másik világ, amiben a tanárok kiállnak magukért és a gyerekekért... :(
Sokáig nem néztem meg, de kellemesen csalódtam ebben a filmben.