Tudom, mit tettél tavaly nyáron

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
I Know What You Did Last Summer
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1997
Játékidő:
101 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Anne Heche (Melissa Egan), Ryan Phillippe (Barry Cox), Sarah Michelle Gellar (Helen Shivers), Jennifer Love Hewitt (Julie James), Muse Watson (Benjamin Willis / Fisherman), Freddie Prinze Jr. (Ray Bronson), Dan Albright (Sheriff), Lynda Clark (Pageant Official), J. Don Ferguson (MC), Johnny Galecki (Max), Stuart Greer (Officer), Deborah Hobart (Mrs. James), Rasool J'Han (Deb), Mary McMillan (Mrs. Cox), Bridgette Wilson-Sampras (Elsa Shivers (as Bridgette Wilson))
Megtekintések:
195 (130)
Leírás:
Érdemes négyfelé osztani egy rossz lelkiismeret súlyát? Miért nem vállaljuk tetteinket, hiszen minden választás megváltoztatja addigi életünket? Az érettségi bankett varázslatos éjjelén négy végzős gimnazista - két fiú és két lány - beül egyikük új autójába és önfeledt hangulatban nekivágnak az éjszakának. Hirtelen a semmiből feltűnik egy alak. Ray hiába fékez, az ismeretlen mozdulatlanul fekszik az út közepén. A fiatalok pánikba esnek a rájuk váró súlyos büntetés miatt. Félelmükben olyan lépésre szánják el magukat, ami örökre megváltoztatja egész életüket. A holttestet a közeli mólóról a tengerbe dobják. Az ismeretlen azonban magához tér, de Barry szándékosan vízbe fojtja. A négy barát fogadalmat tesz, hogy megőrzik titkukat mindhalálig. Valaki azonban követi őket. Akárhova mennek, mindig a nyomukban van és mindent tud róluk. Látta, amit tettek. Ügyes és kegyetlen lelki terroristájuk ismeri minden gyenge pontjukat, nem akarja futni hagyni őket. Most visszafizeti nekik mindazt a szörnyűséget, amit ők okoztak az idegennek.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló
Hozzászólások

2018-12-08 17:40:48 - "Utálom ezt! Utálom ezt az egészet, hogy elmész, és belezúgsz majd egy kopasz, fekete ruhás, átszúrt orrú filozófiaszakosba!" (Julie)