A sárkány közbelép

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Enter the Dragon
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1973
Játékidő:
102 perc
imdb_icon értékelés:
7.7
Kategória:
Író:
Rendező:
Szereplők:
Bruce Lee (Lee), Bolo Yeung (Bolo (as Yang Sze)), Peter Archer (Parsons), Ahna Capri (Tania), Betty Chung (Mei Ling), Marlene Clark (Secretary), Li Jen Ho (Old Man (as Ho Lee Yan)), Bill Keller (L.A. Cop), William Keller (L.A. Cop), Jim Kelly (Williams), Allan Kent (Golfer), Angela Mao (Su Lin (Guest star) (as Angela Mao Ying)), John Saxon (Roper), Kien Shih (Han (as Shih Kien)), Robert Wall (Oharra (as Bob Wall)), Geoffrey Weeks (Braithwaite)
Megtekintések:
219 (125)
Leírás:
A történet középpontjában Bruce Lee áll, akit a harcművészetek szakértőjeként felkérnek arra, hogy épüljön be egy kábítószerkereskedő hálózatba. Részt kell vennie egy furcsa, meghívásos kung-fu versenyen, melyet egy eldugott szigeten álló erődítményben rendeznek. A verseny legfőbb szponzora pedig nem más, mint a hálózat feje, egy félkezű drogbáró. Az erődítmény kungfu iskolájának egyetlen célja, hogy az onnan üzemeltetett kábítószer kereskedelmet és prostitúciót álcázza. A kungfu bajnok Lee (Bruce Lee), aki húga haláláért akar elégtételt venni, behatol a kábítószerkirály birodalmába, mely egy eldugott szigeten van és benevez az ott megrendezendő, illegális bajnokságra. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ellenfelei veszélyesebbek, mint hitte.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A sárkány közbelép (1973) online, A sárkány közbelép (1973) letöltés, A sárkány közbelép (1973) teljes film, A sárkány közbelép (1973) online film, A sárkány közbelép (1973) online nézése, A sárkány közbelép (1973) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.