A kárhozottak királynője

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Queen of the Damned
Év:
2002
Játékidő:
101 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Lena Olin (Maharet), Paul McGann (David Talbot), Vincent Perez (Marius), Aaliyah (Queen Akasha), Claudia Black (Pandora), Johnathan Devoy (James), Megan Cooper (Maudy (as Megan Dorman)), Christian Manon (Mael), Tiriel Mora (Roger), Marguerite Moreau (Jesse), Matthew Newton (Armand), Bruce Spence (Khayman), Stuart Townsend (Lestat), Conrad Standish (T. C.), Robert Farnham (Alex)
Megtekintések:
350 (34)
Leírás:
Nem véletlen, hogy a hercegnő tragikus halálát követően II. Erzsébet és a királyi család nem jelent meg a nép előtt. Anglia értetlenül állt királynője hallgatása előtt, mindenki elítélte a protokollhoz ragaszkodó királyi családot. A történet arról a feszültséggel és érzelmekkel teli hétről szól, amely a szívek hercegnőjének halála után megrendítette az angol monarchiát. (alexxx)
Elérhető megtekintő linkek: 1
subtitle green mark Megnyitás DVD openload.co Megtekintő link 2018-09-16

A kárhozottak királynője (2002) online, A kárhozottak királynője (2002) letöltés, A kárhozottak királynője (2002) teljes film, A kárhozottak királynője (2002) online film, A kárhozottak királynője (2002) online nézése, A kárhozottak királynője (2002) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.